Ελένη Φιλίνη: Ο εκνευρισμός της ηθοποιού με τα δημοσιεύματα για την ηλικία της (vid)


Οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από την Ελένη Φιλίνη να δώσει μια απάντηση στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για την ηλικία της και η ηθοποιός διέψευσε πως είναι 63 ετών τονίζοντας πως έχει γίνει λάθος στη Wikipedia.

«Δεν είναι αυτή η ηλικία μου, δεν είμαι 63. Η ηλικία μου είναι κάποια χρόνια μικρότερη, έχει γίνει λάθος στη Wikipedia. Δεν ξέρω γιατί, μάλλον ψάχνουν σε καταλόγους “Φιλίνη” κι εγώ δεν είμαι Φιλίνη, αυτό είναι το καλλιτεχνικό

μου. Πριν 20 χρόνια, όταν ήμουν στο ΔΗΠΕΘΕ Λαμίας, είχαν πει ότι είμαι 60 ετών. Είμαι… 100 χρονών και είμαι μια χαρά. Μακάρι να είμαι έτσι στα 100», είπε η Ελένη Φιλίνη με τον εκνευρισμό της να είναι εμφανής.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις της:

Σύμφωνα με τη Wikipedia, η Η Ελένη Φιλίνη (Κόρινθος 14 Μαΐου 1954) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και χορεύτρια του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Η Φιλίνη έχει ρίζες από την Δημητσάνα και τα Καλάβρυτα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεοδοσιάδη και τη Σχολή Αθηνών. Έκανε τα πρώτα βήματα στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην σειρά Λούνα Παρκ το δεύτερο εξάμηνο του 1980, ενώ φοιτούσε ακόμα στην Δραματική Σχολή.

Η Φιλίνη έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Την περίοδο 2011 - 2012 συνεργάστηκε ως τραγουδίστρια με τα "Παιδιά από την Πάτρα" και τον Παύλο Χαϊκάλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα