Φινκ για ΑΕΚ

Ο προπονητής της Αούστρια Βιέννης, Τόρστεν Φινκ, στάθηκε στην καλή κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης για την 2η αγωνιστική του Europa League.

O προπονητής των Αυστριακών ξεκίνησε αναφέροντας ότι «Αρχικά συγχαρητήρια για την νίκη επί του Ολυμπιακού. Γνωρίζω πως είχε καλή απόδοση σε αυτό το ματς

και έκανε την ανατροπή. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαστε κι εμείς σε καλή κατάσταση. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όμως θα προσπαθήσουμε το καλύτερο που μπορούμε. Όσον αφορά στην ενδεκάδα δεν θα αλλάξω πολλά. Ίσως μόνο 2-3 παίκτες. Η άμυνα δούλεψε κόντρα στη Σάλτσμπουργκ. Η επίθεση όχι τόσο».

Για τους παίκτες της ΑΕΚ που ξεχωρίζει: «Είναι πρώτη στη βαθμολογία και αυτό δείχνει ότι είναι δυνατή. Έχω ξεχωρίσει το νούμερο 7 και το νούμερο 10 που παίζει και στην Εθνική. Επίσης έχω ξεχωρίσει το νούμερο 2. Περιμένω βέβαια να παίξω».

Για το ενδεχόμενο ήττας και το τι θα σημαίνει για την ομάδα του: «Σίγουρα θα είναι δύσκολο σε περίπτωση ήττας όμως έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο. Έχουμε μάθει πολλά από τα λάθη της προηγούμενης φοράς και ελπίζω ότι αύριο δεν θα χάσει η ομάδα μου αλλά θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το ότι βρέθηκε σε συζητήσεις με την ΑΕΚ στο παρελθόν: «Ήταν μόνο σύντομες συζητήσεις. Αποκόμισα θετικές εντυπώσεις και χαίρομαι που είμαι εδώ έστω και ως αντίπαλος της ΑΕΚ».

Κλάιν: «Κίνητρο η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ»

O παίκτης της Αούστρια δήλωσε ότι «Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και πιστεύουμε ότι οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσουν. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως θα το δείξουμε και στο αυριανό ματς».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Ακόμα και αν παίζουμε εκτός έδρας, μία τέτοια ατμόσφαιρα αποτελεί πάντα κίνητρο ακόμα και αν κάποιοι δεν το έχουν ξαναζήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα