Απόλλων: Ακόμη ένας λόγος παραπάνω

Η χθεσινή νίκη του ΑΠΟΕΛ έφερε τους γαλαζοκίτρινους συγκάτοικους στην κορυφή με τον Απόλλωνα με την ομάδα της Λεμεσού να δοκιμάζεται αύριο στο Δασάκι κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Ένα πολύ δύσκολο και παράλληλα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του Ιοάν Αντόνε για αρκετούς λόγους. Καταρχήν με νίκη θα επαναφέρει τη διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ στους τρεις βαθμούς και από την άλλη θα δούμε αν ο Απόλλωνας ξεπέρασε το σοκ

από τον αποκλεισμό του στο κύπελλο από τον Οθέλλο.

Θα είναι ένα παιχνίδι κλειδί τόσο για την τεχνική ηγεσία αλλά και για τους ποδοσφαιριστές του Ρουμάνου τεχνικού. Από την πλευρά του ο Ιοάν Αντόνε θα προσπαθήσει μέσα από τον αγώνα να διορθώσει τα λάθη που έγιναν στους προηγούμενους αγώνες της ομάδας τα οποία στοίχησαν και στοίχησαν με το χειρότερο τρόπο…δηλαδή τον αποκλεισμό της ομάδας από το κύπελλο. Από την άλλη οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές καλούνται να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν τον πρώτο στόχο της ομάδας την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εύκολο πράγμα δεν είναι ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της Λεμεσιανής ομάδας θα πρέπει να το αποδείξουν. Και τρίτον θα πρέπει να επαναφέρουν το καλό κλίμα στην ομάδα αλλά και την περηφάνια στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος τη μια βρίσκεται στους ουρανούς και την άλλη πέφτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα