ΑΕΛ: Τελείωσαν τα ψέματα

Τα ψέματα τελείωσαν για την ΑΕΛ. Αν θέλει να ελπίζει για είσοδο της στην πρώτη εξάδα, δεν έχει άλλη επιλογή απο τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Τσίρειο στάδιο.

Μάλιστα οι ''γαλαζοκίτρινοι'' μετά την ήττα που δέχθηκε ψες ο έκτος στην βαθμολογία Ερμής απο την Αγία Νάπα , έχουν την μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά στους 2 βαθμούς και ουσιαστικά όλα θα αρχίσουν απο την αρχή.

Για την ΑΕΛ

ίσως να μην υπάρξει άλλη μεγάλη ευκαιρία για να μπεί ξανά στο κόλπο της εξάδας. Έτσι οι ποδοσφαιριστές του Χριστάκη Χριστοφόρου καλούνται να δείξουν χαρακτήρα , απέναντι σε μια ποιοτική ομαδα που θα έρθει στην Λεμεσό , αποφασισμένη για το διπλό κα να μείνει μέσα στους ψηλούς στόχους που έχει.

Είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΛ , να κερδίσει το αποψινό αγώνα αφού ξέρουν πολύ καλά στην ομαδα ότι θα είναι τραγικό να μείνει η ομάδα έξω απο την εξάδα. Όχι μόνο για το κίνητρο αλλά και για οικονομικούς λόγους.

Έτσι με φόρα απο την πρόκριση απέναντι στον Εθνικό Άχνας , οι παίκτες του Χριστάκη Χριστοφόρου καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και αποφασιστικότητα. Άλλωστε οι μεγάλες ομάδες δείχνουν χαρακτήρα στις δύσκολες αποστολές...

Keywords
Τυχαία Θέματα