Αποκλεισμός για ΑΣΣ ΣΠΕΣ Στροβόλου

Η καλή εμφάνιση και η μεγάλη προσπάθεια των παικτών της τελικά δεν έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα. Η ΑΣΣ ΣΠΕΣ Στροβόλου έχασε και στον επαναληπτικού του γ’ γύρου του Κυπέλλου Τσιάλεντς στο χάντμπολ στην Τσεχία από την Ντούγκλα Πράγας με 26-20 και με δεύτερη ήττα αποχαιρέτισε την Ευρώπη.

Όπως και στην πρώτη αναμέτρηση έτσι και το απόγευμα της Κυριακής, η απόδοση της ΣΠΕΣ ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο. Πλην όμως, απέναντι σε μια ομάδα που είχε καλύτερες επιθετικές επιλογές, βρέθηκε στο

ημίχρονο να χάνει με 13-10.

Η εξέλιξη αυτή δεν απογοήτευσε τους παίκτες της ΣΠΕΣ (αντίθετα, τους πείσμωσε), που στην επανάληψη μπήκαν το ίδιο αποφασιστικοί στον αγώνα. Με τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Ρούσο να κάνει μεγάλη εμφάνιση και τον Χρύσανθο Χρυσάνθου να μετρά το απόλυτο στις επιθετικές προσπάθειες (6/6) η κυπριακή ομάδα κατάφερε 15’ πριν το τέλος να ανατρέψει τα σε βάρος της δεδομένα και να γυρίσει το σκορ σε 16-15!

Δυστυχώς όμως εκεί που η ομάδα χρειαζόταν βοήθεια δεν υπήρχαν οι κατάλληλες επιλογές . Οι τσέχοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την κούραση των παικτών μας και με κόντρα επιθέσεις κατάφεραν και πάλι να αλλάξουν το ισοζύγιο και να πάρουν τη νίκη με 26-20, μαζί και την πρόκσριση στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Η ΣΠΕΣ αγωνίστηκε με τους Π. Ρούσο (Στ. Τσεριώτη) Μπότσαρη 2, Φωτίου 1, Ιωάννου 2 , Στυλιανού , Χαραλάμπους 1, Χριστοδούλου 1 , Χρυσάνθου 6 , Γεωργίου , Μιχαηλίδης , Προύντζος 4 και Μ. Τσεριώτης 3.

Επιστρέφει με ... παράπονα

Η αποστολή της ΑΣΣ ΣΠΕΣ επιστρέφει στην Κύπρο το βράδυ της Δευτέρας (23/11/15) και την ερχόμενη Τετάρτη θα δώσει τον εξ αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, με αντίπαλο τον Παρνασσό Στροβόλου, ορισμός που έχει ξεσηκώσει τις διαμαρτυρίες των παραγόντων της ομάδας.

«Φαίνεται ότι η Ομοσπονδία δεν μας σέβεται –δήλωσε από τη Τσεχία ο εκ των εφόρων της ομάδας Σταύρος Ιωάννου. Κάναμε ένα δύσκολο ταξίδι στην Τσεχία, δώσαμε δύο αγώνες Σάββατο και Κυριακή κι επιστρέφουμε στην Κύπρο αργά το βράδυ της Δευτέρας. Με ποιό σκεπτικό η Ομοσπονδία όρισε τον αγώνα μας την Τετάρτη; Ο ορισμός αυτός έγινε πριν αναχωρήσουμε για Τσεχία και είχαμε ζητήσει από την ΚΟΧ την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του παιγνιδιού, όμως κανείς δεν μας έλαβε υπόψην. Όλα τα σωματεία του χάντμπολ περνούμε δύσκολες στιγμές στην προσπάθεια μας να επιβιώσουμε και η Ομοσπονδία όχι μόνο δεν προσπαθεί να στηρίξει αυτή την προσπάθεια μας αλλά αντίθετα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να βάλουμε λουκέττο μια ώρα γρηγορότερα. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν θα έχουμε καθόλου χρόνο για ξεκούραση αλλά και για προετοιμασία ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Παρνασσό, έχουμε και τις απώλειες των τραυματισμών με την Ντούγκλα αφού Χρυσάνθου και Μιχαηλίδης κτύπησαν στον ώμο και ο Τσεριώτης στο γόνατο. Είμαστε πάρα πολύ προβληματισμένοι με τον τρόπο που σκέφτεται η ΚΟΧ», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα