Primera Division: Γρανάδα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-0

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο υπέστη απρόσμενη ήττα εκτός έδρας από την Γρανάδα (2-0) η οποία για πρώτη φορά φέτος κράτησε απαραβίαστη την εστία της.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ηττήθηκε στην Ανδαλουσία από την Γρανάδα με 2-0 και έγινε η δεύτερη ομάδα στην ιστορία της Primera Division που φτάνει τις 900 ήττες. Το ξεκίνημα για τους Βάσκους δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, αφού στο 5' ο κεντρικός αμυντικός, Αϊμερίκ

Λαπόρτ, στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-0). Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν ανεβάζοντας πίεση και δημιουργώντας ευκαιρίες, όμως οι Αριτς Αντούριθ και Ινιάκο Γουίλιαμς δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν.

Εχοντας διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο, η Γρανάδα βγήκε στο δεύτερο μέρος με περισσότερη ενέργεια και σχετικά γρήγορα καθάρισε τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς με τον Ισαάκ Σακσές να με βρίσκει με ωραίο σουτ τη τη δεξιά γωνία (2-0). Η Μπιλμπάο προσπάθησε για δεύτερη φορά στον αγώνα να αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε ποτέ να κάνει τη ζημιά στον Αντρές Φερνάντεθ.

Πηγή: Gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα