ΑΕΚ: Το σημείο "κλειδί" και η "χρυσή" αλλαγή

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο απογευματινό παιγνίδι με την Αγία Νάπα και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν χρειάστηκε να ανατρέψει το αποτέλεσμα για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στο ΓΣΖ, πράγμα που κατάφερε.

Σημείο κλειδί στη σημερινή νίκη των κιτρινοπράσινων χαρακτηρίζεται η άμεση αντίδραση στο τέρμα της Αγίας Νάπας. Η ΑΕΚ απάντησε στην

επόμενη φάση και επανέφερε τον αγώνα στα μέτρα της.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν ήταν ανώτερη στην ολότητα του αγώνα. Πολιόρκησε την αντίπαλη εστία, αλλά βρήκε απέναντι της έναν εκπληκτικό Κίττο, ο οποίος απέκρουσε μεταξύ άλλων και πέναλτι.

Το παιγνίδι σε κανένα σημείο δεν έδειχνε χαμένο για την ΑΕΚ, αφού σε κάθε ευκαιρία… μύριζε τέρμα, όμως, ο Νικόλας Εγγλέζου λίγο έλειψε να αποβεί ο μοιραίος για την ομάδα του. Ο Κύπριος διεθνής έχασε πέντε καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ σημάδεψε και δυο φορές τα δοκάρια.

Ο Δανός τεχνικός χωρίς να έχει άλλη επιλογή, αντικατέστησε τον Εγγλέζου με τον Κάντε, ο οποίος αποδείχθηκε "χρυσή" αλλαγή. Ο Ισπανός επιθετικός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, σκόραρε και γύρισε τον αγώνα.

Από εκείνο το σημείο, τα πάντα απλοποιήθηκαν. Η ομάδα της Λάρνακας επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της και με τρίτο τέρμα και θα πάει στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας στο Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα με τη ψυχολογία στα ύψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα