ΑΠΟΕΛ: Βλέπουν κι άλλους επιθετικούς

Από τη στιγμή που δεν βγήκε άσπρος καπνός από τη συνάντηση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ με τον Ραφίκ Τζιμπούρ, αναγκαστικά οι «γαλαζοκίτρινοι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους και προς άλλες περιπτώσεις.

Όσο καλός ποδοσφαιριστής και να είναι, η ανάγκη να κλείσει άμεσα η εκκρεμότητα με το βασικό επιθετικό της ομάδας, την αναγκάζει να κινηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά με άλλους ποδοσφαιριστές αφού σε λιγότερο από μια εβδομάδα

θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας.

Είναι κάτι που τονίζεται και μέσα από την ανακοίνωση της εταιρείας, καθώς δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει για πολύ τον Αλγερινό. Ο οποίος πρέπει να σημειωθεί πως θα έχει άμεσα συνάντηση και με την ΑΕΚ Αθηνών αφού είναι διακαής πόθος των οπαδών της η απόκτηση του. Μάλιστα στην Ελλάδα υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η πρόταση της ΑΕΚ είναι κοντά στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ, όσον αφορά στις οικονομικές του απολαβές.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ από το μεσημέρι άρχισε την προεργασία της για την εξεύρεση ενός ικανότατου επιθετικού που θα βοηθήσει στον τομέα του σκοραρίσματος. Η αλήθεια είναι πως κάποια ονόματα παικτών ξεχώρισαν από το προηγούμενο διάστημα μελέτης του Μαντούκα και πολύ πιθανόν να γίνουν άμεσα οι πρώτες προσεγγίσεις. Είναι δεδομένο πως αν μέσα από τη μελέτη και τις επαφές είναι εφικτή κάποια συμφωνία, τότε οι νταμπλούχοι θα προχωρήσουν και θα εγκαταλείψουν την περίπτωση του Τζιμπούρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα