ΑΠΟΕΛ: Τέλος τα πανηγύρια, ο Άρης

Τέλος τα πανηγύρια στον ΑΠΟΕΛ. Άλλωστε θα είναι επικίνδυνο να μείνουν σε αυτά, αφου ακολουθεί ακόμη ένα ντέρμπι. Με τον Άρη στη Λεμεσό στο Τσίρειο στάδιο. Ο στόχος είναι η πρόκριση στα ημιτελικά.

Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα , δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμο. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να παρουσιαστεί ξανά σοβαρός και πεισμωμένος για να πάρει αυτό που θέλει. Άλλωστε ο μεγάλος στόχος , δεν είναι μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος για

τέταρτη σερί χρονια. Αλλα η κατάκτηση του Νταμπλ για τρίτη σερι χρονιά. Είναι μεγάλο το κίνητρο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι ανώτερος , απέναντι στην ομάδα του Κώστα Καϊάφα, όμως αυτό δεν το έδειξε στο γήπεδο στον πρώτο αγώνα στο Γ.Σ.Π.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται λοιπόν με τον αέρα της νίκης επι της αιωνίου αντιπάλου, να αγωνιστεί με ενθουσιασμό και με πάθος για να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση. Άλλωστε μετά τους περιμένει το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την Ανόρθωση. Σίγουρα θα είναι σημαντικό για τον ΑΠΟΕΛ να μην την πατήσει απο τον Άρη και να χάσει τον ένα απο τους δυο τίτλους. Για αυτό ότι έγινε , έγινε με την Ομόνοια. Αυτό το παιχνίδι καταγράφηκε στην ιστορία. Το πιο σημαντικό τώρα είναι η πρόκριση στα ημιτελικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα