ΑΠΟΕΛ: Συντετριμμένος ο Τόμι Ορ

Συντετριμμένος από την απόφαση του Γιώργου Δώνη να τον αφήσει εκτός της λίστας του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Τόμι Ορ.

Ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΕΛ μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του theworldgame για την απόφαση του προπονητή του, ενώ παρουσιάζεται αποφασισμένος να αποδείξει μέσα από τους εγχώριους αγώνες το λάθος που έγινε με τη διαγραφή από τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά:
«Προφανώς, είμαι απλά συντετριμμένος. Δεν

έχω παίξει ποτέ στο Τσάμπιονς Λιγκ και ανυπομονούσα να αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Ήταν το παιδικό μου όνειρο. Αλλά αυτά τα εμπόδια είναι μέρος του ποδοσφαίρου, οπότε απλά πρέπει να αποδείξω ότι ο προπονητής έκανε λάθος με την απόδοση μου στο εγχώριο πρωτάθλημα».

Αν γνωρίζει τους λόγους που έμεινε εκτός:
«Ο προπονητής δεν μου είπε συγκεκριμένα γιατί με άφησε έξω. Από τότε που προκριθήκαμε έγιναν πολλές μεταγραφές, ειδικά στην επιθετική γραμμή».

Για την αλλαγή προπονητή στον ΑΠΟΕΛ:
«Είναι πάντα δύσκολο όταν ένας νέος προπονητής έρχεται, επειδή παίρνει λίγο χρόνο για να σχηματιστούν απόψεις. Αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να με συμπεριλάβει στα πλάνα του, αν δεν είμαι ήδη».

Για το μέλλον του:
«Έχω τριετές συμβόλαιο και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω το ΑΠΟΕΛ να κερδίσει το πρωτάθλημα και ελπίζω να αποδείξω ότι πήραν λάθος απόφαση να με αφήσουν εκτός Ευρώπης. Άκουσα για μία πρόταση από ομάδα της Αυστραλίας την περασμένη εβδομάδα, λίγο μετά που έκλεισε το μεταγραφικό παράθυρο. Αλλά δεν έχω τη φιλοδοξία να επιστρέψω στην Αυστραλία μετά την κάθοδο μου στην Ευρώπη πριν από μερικούς μήνες. Είμαι 25 χρονών και όπως είπα, έχω τριετές συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ. Μετά από αυτό ποιος ξέρει; Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα».

Για την πιθανότητα να παίξει στην Εθνική:
«Το να παίζεις σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως το Τσάμπιονς Λιγκ, θα ήταν ευεργετικό για τις πιθανότητές μου να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα, αλλά τελικά δεν ήταν της μοίρας. Έχω υποστηρίξει ότι η εστίασή μου είναι καθαρά το ποδόσφαιρο συλλόγων και αν παίξω αρκετά καλά για το ΑΠΟΕΛ, μια ευκαιρία για την Εθνική θα έρθει».

Keywords
Τυχαία Θέματα