Τι περιλαμβάνει η δεύτερη μέρα του Μακρόν στην Ελλάδα

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας θα είναι σε ισχύ για δεύτερη ημέρα στο κέντρο της πρωτεύουσας, λόγω της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, που συνεχίζει το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί είναι αγκυροβολημένοι στα σημεία απ΄ όπου αναμένεται να περάσει ο Μακρόν, ενώ η τροχαία ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Παράλληλα, υπάρχει απαγόρευση συγκεντρώσεων σε διάφορα σημεία της

πόλης.

Γύρω στις 9 το πρωί σήμερα, Παρασκευή, ο Γάλλος πρόεδρος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στη Γαλλική πρεσβεία.

Στις 10:00, μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, θα συμμετάσχουν σε συνάντηση εργασίας στρογγυλής τραπέζης με επικεφαλής ελληνικών και γαλλικών επιχειρήσεων στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας θα βρεθεί στη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή στις 11:45, ενώ για τις 12 είναι προγραμματισμένη δεξίωση προς τιμήν της γαλλικής κοινότητας.

Ο Μακρόν αργότερα και συγκεκριμένα στις 13:30, θα παρακαθίσει σε γεύμα με Έλληνες και Γάλλους καλλιτέχνες και διανοούμενους στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Θα ακολουθήσει συνάντησή του με εκπροσώπους ελληνικών και γαλλικών ΜΜΕ, στις 14:45. Αναμένεται να αναχωρήσει από την Αθήνα στις 16:00.

Πηγή cnn.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα