ΑΠΟΕΛ: Η επιθετική δυστοκία

Το πρόβλημα στον ΑΠΟΕΛ τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πως οι επιθετικοί της ομάδας δυσκολεύονται αρκετά στο να βρουν τον δρόμο προς τα δίτκυα.

Ακόμη και χθες στον αγώνα του Σούπερ Καπ κόντρα στην ΑΕΛ, η ομάδα του Ντομινίγκος Πασιένσια έφτιαξε τις ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα χωρίς ωστόσο οι επιθετικοί της ομάδας να καταφέρνουν να το πράξουν.

Μέχρι στιγμής στα επίσημα παιχνίδια των γαλαζοκιτρίνων σκόραρε μόνο ένας ποδοσφαιριστής και

αυτός είναι ο Ντε Βινσέντι. Κόντρα στην Βαρντάε το 1-1 στα Σκόπια αλλά και με την Μίντιλαντ το 1-2 στη Δανία, ο Αργεντινός πέτυχε και τα 2.

Οι ποδοσφαιριστές του Πορτογάλου τεχνικού έδωσαν μέχρι στιγμής πέντε επίσημα παιχνίδια και σκόραραν τρεις φορές…και τις τρεις με τον Τόμας Ντε Βινσέντι. Οι καθαρόαιμοι επιθετικοί Λεάλ και Πιατκόσφσκι προσπαθούν ακόμη να βρουν τα πατήματα τους.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, Πασινεσία και Μαντούκα προσπαθούν να φέρουν στην ομάδα αυτό που λείπει. Ένα γκολτζή , που την παραμικρή φάση να την μετουσιώνει σε γκολ, αφού θα χρειαστεί τόσο στο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και ο Βραζιλιάνος διευθυντής ποδοσφαίρου καλούνται να βρουν άμεσα τον ποδοσφαιριστή αυτό που θα βοηθήσει την ομάδα για να εκπληρώσει τους στόχους της. Και οι δυο τους γνωρίζουν από πρώτο χέρι την αγωνιστική αξία των Λεάλ και Πιατκόφσκι αλλά με τα δεδομένα αυτά, σίγουρα δεν μένουν για την ώρα ικανοποιημένοι. Περίμεναν πολύ περισσότερα από τους δυο αυτούς ποδοσφαιριστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα