ΑΠΟΕΛ: Επιστροφές και αλλαγές από Τιμούρ

Εφραίμ, Σέρτζιο, Καρλάο και Αντωνιάδης, είναι ποδοσφαιριστές που στο τελευταίο παιγνίδι του ΑΠΟΕΛ ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών.

Ήταν επίσης ανέτοιμος ο Φερνάντο Καβενάγκι, ενώ δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής ο Σεμίρ Στίλιτς. Ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Τιμούρ Κετσπάγια υπολογίζει στα πλάνα του τους ποδοσφαιριστές που ήταν τραυματίες και αναμένεται ότι οι τρεις από τους

τέσσερις θα είναι στην ενδεκάδα. Παράλληλα ο Αργεντινός φορ που σκόραρε δύο γκολ σε 15 λεπτά στο ντεμπούτο του, είναι σε πολύ καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και η χρησιμοποίηση του στην ενδεκάδα φαντάζει πολύ πιθανή. Στο πρώτο εγχώριο ντέρμπι της χρονιάς το οποίο θα αποτελέσει σημαντικό τεστ, οι «γαλαζοκίτρινοι» θα μεταβούν στην Λάρνακα με τις καλύτερες συνθήκες. Διότι οι επιστροφές παικτών δίνουν την άνεση στον Κετσπάγια να παρατάξει αύριο μια δυνατή ενδεκάδα, ενώ σημαντική κρίνεται η χρονική περίοδος της διακοπής που δόθηκε η ευκαιρία στον Γεωργιανό τεχνικό να δουλέψει εντατικά σε αρκετούς τομείς. Πλέον η μπάλα είναι στα πόδια των παικτών για να βγάλουν στο γήπεδο τη δουλειά που έγινε στις προπονήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα