Μαύρη αρκούδα με μπλέ κεφάλι βολτάρει στη Βρ.Κολομβία

Μια αρκούδα με μπλέ κεφάλι θεάθηκε στην Βρετανική Κολομβία. Την φωτογραφία με την αρκούδα τράβηξε ο Άαρον Σμιθ, δίπλα από ένα δρόμο στη Βρετανική Κολομβία, δυτικά του Καναδά.

Ο φωτογράφος ήταν καθοδόν προς το σπίτι του, όταν ξαφνικά σταμάτησε στο πλάι του δρόμου για να τραβήξει φωτογραφίες του αξιοθαύμαστου αυτού γεγονότος, της μαύρης αρκούδας με το μπλε κεφάλι. Ο Άαρον είπε πως οδηγούσε για το σπίτι την περασμένη βδομάδα στον αυτοκινητόδρομο, όταν είχε εντοπίσει την περίεργη αρκούδα με το ασυνήθιστο χρώμα στο κεφάλι.

«Τι

έχω μάθει από όλη αυτή την κατάσταση; Όταν είσαι φωτογράφος πρέπει πάντα να έχεις την φωτογραφική μηχανή και ένα φακό μαζί σου!», αναφέρει ο φωτογράφος.

Ο αστυνόμος Πολ Μακφάτεν της Υπηρεσίας Συντήρησης της Βρεττανικής Κολομβίας ανέφερε πως η αρκούδα δεν φαίνεται να βρίσκεται σε κατάσταση άγχους ή στρες από την επιπλοκή αυτή στο κεφάλι της. «Η αρκούδα δείχνει καλά και υγιείς», είπε ο Μακφάτεν. «Μάλλον έχωσε τη μύτη της σε κάποιο κάλαθο ή κάποιο βαρέλι με μπλε χρώμα, ψάχνοντας για τροφή».

Πηγή - United press international

Keywords
Τυχαία Θέματα