Ανόρθωση: Να μην αποπροσανατολιστεί

Η νίκη στο σημερινό ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια αποτελεί αυτοσκοπό για την Ανόρθωση. Μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς της, η ομάδα της Αμμοχώστου θα επιδιώξει να αρχίσει ιδανικά τη νέα χρονιά και να στείλει το κατάλληλο μήνυμα στους αντιπάλους της, ότι θα βρίσκεται εκεί μέχρι τέλους.

Η απρόσμενη ισοπαλία και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε στον τελευταίο αγώνα με τον Εθνικό, στεναχώρησε τους ανθρώπους της Ανόρθωσης, αλλά ταυτόχρονα τους πείσμωσε ενόψει συνέχειας.

Η

ομάδα έδειξε ότι διαθέτει αρκετή ποιότητα και βάθος για να αντεπεξέλθει των δυσκολιών και να διεκδικήσει τους στόχους της.

Σήμερα θα φιλοξενήσει την Ομόνοια και καλείται να παρουσιάσει τα δυο προαναφερθέν στοιχεία και σε συνδυασμό του πάθους και της διάθεσης να κερδίσει έναν πολύ σημαντικό αγώνα.

Το γεγονός, ότι ο αντίπαλος θα ταξιδέψει στη Λάρνακα με πολλές και σημαντικές απουσίες δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει τους ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους. Ο Ολλανδός τεχνικός το επισήμανε σε αρκετές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, με τους παίκτες να δείχνουν να το αντιλαμβάνονται.

Επομένως, η Ανόρθωση θα επιδιώξει να κάνει το παιγνίδι που γνωρίζει με απώτερο στόχο να βγάλει επιτυχώς το πρώτο ντέρμπι του νέου χρόνου, να περάσει στην κορυφή -έστω και με αγώνα περισσότερο- και το πιο σημαντικό να αφήσει την Ομόνοια 11 βαθμούς πίσω.

Keywords
Τυχαία Θέματα