Πανέτοιμη η Εθνική γυναικών για την Ρουμανία

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις της Εθνικής γυναικών U18 η οποία στις 29 Ιουλίου θα αναχωρήσει για την Ρουμανία όπου θα λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών U18 το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 30 Ιουλίου και 8 Αυγούστου.

Η ομάδα μας προετοιμάστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό και σοβαρότητα υπό τα βλέμματα των προπονητών της, Μιχάλη Ματσεντίδη και Αλέξη Λεκισβίλι οι οποίοι προετοίμασαν την ομάδα με ότι καλύτερο διαθέτουμε αυτή την στιγμή στην κατηγορία αυτή.

Οι παίκτριες μας δηλώνουν πολύ ικανοποιημένες για το γεγονός ότι οι Εθνικές επαναδραστηριοποιούνται σε αυτό

τον βαθμό και με αυτό τον τρόπο δείχνοντας και την ικανοποίηση τους προς την Ομοσπονδία η οποία καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για το μέλλον όλων των Εθνικών ομάδων.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής μας Μιχάλης Ματσεντίδης μίλησε για ταξίδι ιδιαίτερα σημαντικό από το οποίο η ομάδα μας μόνο ωφέλει μπορεί να αποκομίσει αλλά και εμπειρίες αφού απέναντι σε Ουκρανία ,Σλοβακία ,Φινλανδία και Γερμανία (αυτές οι ομάδες αποτελούν και τον όμιλο της χώρας μας ) δεν μπορεί παρά να σφυρηλατηθεί και να γίνει ακόμη καλύτερη με μεγαλύτερες φιλοδοξίες στο μέλλον .
Θα διεκδικήσουμε –συνέχισε ο κ Ματσεντίδης – ‘ότι καλύτερο μας αναλογεί και ευελπιστούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους με μεγαλύτερη εμπειρία και επιλογές . Θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο.
Η αποστολή μας είναι η ακόλουθη
4 ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
5 ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΑΝΤΡΕΑ
6 ΣΑΒΒΑ ΡΑΦΑΕΛΑ
7 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑΤΑΛΥ
8 ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
9 ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΑΡΙΤΣΑ
10 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΗ
11 ΦΟΥΚΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗ
12 ΑΝΑΞΑΓΟΡΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
13 ΠΕΤΡΟΥ ΧΑΡΙΣ
14 ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
15 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΤΣΕΝΤΙΔΗΣ
ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΑΛΕΞΗΣ ΛΕΚΙΣΒΙΛΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα