Απόδραση κρατουμένων/Πάφος: Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τρεις αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, μετά από οδηγίες που έδωσε ο Αρχηγός Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοχάρους σχετικά με την απόδραση δύο κρατουμένων τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (04/02).

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τους τρεις αστυνομικούς που εργάζονταν στα κρατητήρια από όπου και απέδρασαν οι δύο κρατούμενοι. Για το περιστατικό θα αρχίσει πειθαρχική διερεύνηση ανέφεραν ίδιες πληροφορίες στο SigmaLive.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ,

ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως διατάχτηκε έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απέδρασαν οι δύο κρατούμενοι . Επίσης συνέχισε, διορίστηκε αστυνομικός ο οποίος θα διερευνήσει τις συνθήκες της απόδρασης τους.

Ο κ. Ανδρέου είπε ακόμη πως ” δεν θα προδικάσουμε το αποτέλεσμα” ωστόσο  σημείωσε, “εκ πρώτης όψεως φέρεται να υπάρχει αμέλεια από κάποια μέλη της Αστυνομίας και ήδη έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα τρία μέλη της δύναμις ενώ  ξεκίνησε η έρευνα για να διαπιστωθούν ακριβώς οι συνθήκες της απόδρασης των δύο κρατουμένων ”.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα  τις φωτογραφίες των δύο κρατούμενων που δραπέτευσαν από τα κρατητήρια. Πρόκειται για τους ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΑΡΚΙΣΙΔΗ 28 ετών και ERNALI KOZMIOV 34 ετών, οι οποίοι και αναζητούνται.

Σε έλεγχο που έγινε σήμερα το πρωί, διαπιστώθηκε ότι τα πιο πάνω πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν υπό κράτηση, απουσίαζαν.

Έκτοτε η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Διαβάστε επίσης:

Δραπέτευσαν δύο κρατούμενοι στην Πάφο - Ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό τους

Πάφος: Αυτοί είναι οι δύο κρατούμενοι που δραπέτευσαν (ΦΩΤΟ)
 

Keywords
Τυχαία Θέματα