Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Κολωνία!

Μία ομάδα που σώθηκε πέρσι στα μπαράζ, κάνει φέτος την αντεπίθεση της αφού μετά την νίκη της με 1-0 επί της Φράιμπουργκ βρίσκεται πλέον στο -2 από την ζώνη του Champions League.

Ομάδα που στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ξεκινούσε με στόχο το πρωτάθλημα, με πολύ κόσμο και σημαντικές ευρωπαϊκές επιτυχίες. Τα τελευταία χρόνια η Κολωνία ήταν ασανσέρ ανάμεσα στις δύο πρώτες κατηγορίες, όμως φέτος θυμίζει κάτι από τα παλιά.

Τα κριάρια σώθηκαν στο μπαράζ πέρσι, όμως φέτος βρίσκονται

σε ευρωπαϊκή τροχιά μόλις στο -2 από την πρώτη τετράδα.

Πολιορκητικός κροιός είναι ο Αντονί Μοντέστ που στα 33 του κάνει εκπληκτική σεζόν. Ο Γάλλος σέντερ-φορ έφτασε τα 13 γκολ φέτος, εκ των οποίων τα 9 είναι με κεφαλιές!

Το δικό του νικητήριο τέρμα στο 1-0 επί της Φράιμπουργκ έφερε την Κολωνία μία ανάσα από την πρώτη τετράδα, σε συνδυασμό με την ήττα της Ουνιόν Βερολίνου στην έδρα της Άουγκσμπουργκ (2-0).

Αντιστρόφως ανάλογη πορεία για την Στουτγκάρδη που πέρσι εντυπωσίασε. Η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου γνώρισε μία ακόμα εντός έδρας αυτή τη φορά από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με 2-3 και με 18 βαθμούς βρίσκεται πια για τα καλά εντός της ζώνης υποβιβασμού.

Πηγή: Sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα