Από Σάββατο.. Φθινόπωρο – Αναλυτική πρόβλεψη

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, στις περισσότερες περιοχές, αλλά στα νότια και τα ανατολικά παράλια θα σημειώσει το Σάββατο πτώση, για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα στη συνέχεια.

Απόψε, ο καιρός

θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Στα υπήνεμα δυνατό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη.Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 21 στα βόρεια, στους 23 στα δυτικά παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια και τα ορεινά. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 30 στα βόρεια, στους 28 στα δυτικά παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και αρχικά μέχρι κυματώδης, στα δυτικά και τα βόρεια και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα