Απλά και λιτά... η Σίτι (video)

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε την επαγγελματική νίκη επί της Σάντερλαντ (0-2), έφτασε τις 4 σερί στην Premier League κι επέστρεψε στην 3η θέση έχοντας, μάλιστα, και μας λιγότερο από την 2η Τότεναμ.

Είναι πασιφανές: έχει βρει ρυθμό. Μετά την αρκετά μεγάλη κοιλιά που έκανε στην αυγή του 2017, η Σίτι έχει βρει πλέον ρυθμό. Η ουραγός Σάντερλαντ, λοιπόν, δύσκολα θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στις ορέξεις της ομάδας του Γκουαρντιόλα- πράγμα που αποδείχτηκε εμπράκτως και στο γήπεδο.

Ο «συνήθης» ύποπτος Αγκουέρο (είχε σκοράρει και στις 4 προηγούμενες επισκέψεις του στο “Stadium of light”) στο 42΄ έβαλε το 50ο του εκτός έδρας γκολ στο Νησί και «έγραψε» το 0-1 για τους «Πολίτες».

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ν' αντιδράσουν στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο- σεληνιασμένος φέτος- Σανέ στο 59΄ έβαλε οριστική ταφόπλακα στα όποια όνειρά τους για επιστροφή στο ματς: ωραία κάθετη πάσα του Σίλβα, ο Γερμανός πήρε την ασίστ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-2.

Μ' αυτό το αποτέλεσμα η Σάντερλαντ βυθίστηκε ακόμα περισσότερο στην αγκαλιά της... Championship, τη στιγμή που η Σίτι βρίσκεται στο -8 από την πρωτοπόρο Τσέλσι και δείχνει η μόνη που μπορεί να της κάνει τη ζημιά για το πρωτάθλημα.

Από το «δείχνει», όμως, μέχρι το να τα καταφέρει, είναι μια τεράστια απόσταση...

Keywords
Τυχαία Θέματα