Πυρ και μανία η ΟΕΒ για τη συμφωνία Κυβέρνησης - νοσηλευτών

«Όχι» στην μισθολογική αναβάθμιση των νοσηλευτών και ένταξη των νεοεισερχομένων στην Α8, λένε τα μέλη της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων.

Η Ομοσπονδία προειδοποιεί ότι η υλοποίηση της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους νοσηλευτές θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και θα εκτοξεύσει εκ νέου το κόστος του κρατικού μισθολογίου, σε ύψος που δεν αντέχει η οικονομία.

Μιλώντας στο ΣΙΓΜΑ, ο Πρόεδρος της ΟΕΒ

Χρίστος κύριος Μιχαηλίδης τόνισε πως η επιστροφή στις αλόγιστες πρακτικές του παρελθόντος θα οδηγήσουν σε νέο οικονομικό εφιάλτη. Ο ιδιωτικός τομέας δεν μπορεί να συντηρήσει ξανά ένα πανάκριβο και αντιπαραγωγικό Δημόσιο, ανέφερε.

Η ΟΕΒ ζητεί από την Κυβέρνηση να παραμείνει στην ορθή και πλήρως τεκμηριωμένη θέση που, η ίδια υιοθέτησε το 2016 έναντι του υπό αναφορά αιτήματος.
Διευκρινίζει επίσης προς κάθε κατεύθυνση ότι οι αντοχές της πραγματικής οικονομίας έχουν εξαντληθεί από την κρίση που άρχισε το 2010 και είναι ακόμα εδώ.

Η ΟΕΒ καλεί την Κυβέρνηση, τα Πολιτικά Κόμματα και τους εν δυνάμει υποψηφίους για το προεδρικό αξίωμα, να αφήσουν εκτός της προεκλογικής ατζέντας όσα πέτυχαν οι θυσίες και η εργατικότητα του λαού.

Keywords
Τυχαία Θέματα