Απεργία "ελεγκτών” εναέριας κυκλοφορίας αύριο στα κατεχόμενα

Σε στάση εργασίας κατέρχονται αύριο μεταξύ 09.00-17.00 οι “ελεγκτές” εναέριες κυκλοφορίας στα κατεχόμενα, με αποτέλεσμα εκείνες τις ώρες να μην πραγματοποιηθούν οι παράνομες πτήσεις από και προς το «αεροδρόμιο» στην κατεχόμενη Τύμπου.

Σε δηλώσεις του στην τ/κ εφημερίδα "Κίπρις", ο “πρόεδρος” της “συντεχνίας” ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, Τζεμ Καπισίζ ανέφερε ότι η αυριανή απεργία είναι προειδοποιητική

και γίνεται επειδή ακόμη δεν έχουν καταβληθεί τα οδοιπορικά έξοδα σε οκτώ “ελεγκτές” εναέριας κυκλοφορίας, οι οποίοι είχαν σταλεί στην Τουρκία για ειδική εκπαίδευση.

Ο κ. Καπισίζ εξήγησε ότι η “νομοθεσία” που ρυθμίζει τα σχετικά έξοδα για εκπαίδευση του προσωπικού, είναι παλαιά με αποτέλεσμα τα χρήματα που τους παρέχονται να μην είναι ικανοποιητικά και οι “ελεγκτές” να αναγκάζονται να ξοδεύουν δικά τους χρήματα. Σημείωσε επίσης ότι η “συντεχνία” υπέβαλε γραπτό αίτημα προς το “υπουργείο” δημοσίων έργων και μεταφορών ζητώντας την τροποποίηση της σχετικής “νομοθεσίας”, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα