Απέδρασε απο το ψυχιατρείο η γυναίκα του Τσοχατζόπουλου

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η Βίκυ Σταμάτη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο φρουρούμενη από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι ο θάλαμος ήταν άδειος, στις 5.45 το πρωί, οπότε ενημερώθηκε και η αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό της.

Για την υπόθεση γίνεται έρευνα από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Πληροφορίες

αναφέρουν ότι η Βίκυ Σταμάτη δραπέτευσε, πηδώντας από το παράθυρο του δωματίου όπου νοσηλευόταν. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες, απορρίφθηκε το αίτημα που είχε καταθέσει προ εβδομάδας για αποφυλάκισή της με περιοριστικούς όρους.

Δεν πρόκειται να πεθάνω τρελή... «Εγώ δεν πρόκειται να πεθάνω τρελή και εγκαταλελειμμένη στο Δρομοκαΐτειο. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι κοντά στο παιδί μου», ήταν τα λόγια της Βίκυς Σταμάτη στον Πρόεδρο του Δρομοκαΐτειου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου.

Yπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2013, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε ποινή κάθειρξης 20 ετών στον Ακη Τσοχατζόπουλο για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών. Κάθειρξη 12 ετών στη σύζυγο του πρώην υπουργού Βίκυ Σταμάτη και στην κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα