Απαιτούν διάνοιξη οδοφράγματος Κοκκίνων- Συμφωνεί ο Πρόεδρος

Εκδήλωση με αίτημα την διάνοιξη του οδοφράγματος των Κοκκίνων πραγματοποιούν οι κοινότητες Τηλλυρίας και Πόλεως Χρυσοχούς.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας, θα συμμετάσχουν και Τουρκοκύπριοι. Σε ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής για διάνοιξη του οδοφράγματος, αναφέρεται ότι Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι θα εκδηλώσουν επίσης την πίστη και την αποφασιστικότητά τους για επίτευξη έντιμης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

Η επιστολή του Προέδρου στους ενδιαφερόμενους κοινοτάρχες

Το αίτημα για διάνοιξη του οδοφράγματος Κοκκίνων συμμερίζεται ο

Πρόεδρος της Δημοκρατίας και διαβεβαιώνει τους κατοίκους ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς Άγγελος Γεωργίου Οδυσσέως έλαβε απαντητική επιστολή από το Γραμματέα Προεδρίας Παντελή Παντελίδη σε σχέση με τη σημερινή ειρηνική διαδήλωση των κατοίκων του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς και Τηλλυρίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη καθυστέρηση της διάνοιξης του οδοφράγματος Κοκκίνων.

Σύμφωνα με την επιστολή, ο ΠτΔ συμμερίζεται πλήρως το δίκαιο αίτημα τους για διάνοιξη του δρόμου Κοκκίνων που θα διευκολύνει τους κατοίκους στις καθημερινές δραστηριότητες τους και στη διακίνηση τους τόσο προς την Πάφο όσο και προς τη Λευκωσία, συμβάλλοντας στην αναζωογόνηση όλου του διαμερίσματος και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.



Εξ ου όπως αναφέρεται και το γεγονός πως το όλο ζήτημα είχε τεθεί στο παρελθόν στον κ. Έρογλου ενώ έχει τεθεί εκ νέου τόσο στον κ. Ακκιντζί όσο και στην αρμόδια Τεχνική Επιτροπή για τα οδοφράγματα.

Το όλο θέμα της διάνοιξης των οδοφραγμάτων συνέχισε, αποτελεί μια συνεχή και εξελεγκτική διαδικασία και στο πλαίσιο αυτό, η Κυβέρνηση θα συνεχίζει να καταβάλλει προσπάθειες ούτως ώστε το συντομότερο δυνατό να καταστεί εφικτό να ανοίξει και το οδόφραγμα των Κοκκίνων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας,

Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στους Κοινοτάρχες Πωμού και Κάτω Πύργου Τηλλυρίας.

Προ ημερών ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελος Οδυσσέως ο κοινοτάρχης Πωμού Ευάγγελος Στυλιανού και Κοινοτάρχης Κάτω Πύργου Τηλλυρίας Κώστας Μιχαηλίδης είχαν αποστείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για το θέμα της διάνοιξης του οδοφράγματος Κοκκίνων.

Πηγή - ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα