Ανόρθωση: Έφτασε η ώρα για Μαρτίνες

Aκόμη και εντός της ημέρας ίσως να προκύψει θετική κατάληξη στην περίπτωση του Αργεντινού μέσου
------------------------------------------------------------------------------------------

Οι τελευταίες εκκρεμότητες στο ρόστερ της Ανόρθωσης ενόψει της νέας περιόδου υφίστανται ακόμη, μόλις δύο βδομάδες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και ταλαιπωρούν την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η «Κυρία» επιλέγει να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια στις πρώτες επιλογές της, τις οποίες θεωρεί αρκετά αξιόλογες,

αναλαμβάνοντας ενδεχόμενο ρίσκο που εμπεριέχει η χρονοτριβή που παρατηρείται. Η απόκτηση επιτελικού μέσου, αριστερού εξτρέμ και ακόμη ενός επιθετικού, είναι τα κομμάτια που υπολείπονται για τη συμπλήρωση του παζλ, με τον πρώτο ν’ αποτελεί την προτεραιότητα του Αντρέ Πάους.

Άπαντες στην ομάδα ευελπιστούν ακόμη και εντός της ημέρας να προκύψει θετική κατάληξη στην περίπτωση του Νίκολας Μαρτίνες του Ολυμπιακού και ο ποδοσφαιριστής να ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ των «κυανολεύκων» της Αμμοχώστου με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους». Μέσα στο Σαββατοκύριακο οριοθέτησε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τις εξελίξεις με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Οι παράγοντες της «Κυρίας» δηλώνουν πως ο 28χρονος αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη θέση του επιτελικού μέσου και η απόκτησή του θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.

Την ίδια ώρα, για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, η επιλογή της επανένταξης στο ρόστερ του Τσινεντού Εντέ, στο παρόν στάδιο, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, σύμφωνα με την επίσημη Ανόρθωση. Οι Σταν Φαλξ και Αντρέ Πάους αναζητούν μια πιο αξιόπιστη λύση για την εν λόγω θέση και μόνο εάν δεν καταστεί δυνατό να εξευρεθεί θα κάνουν στροφή στον ποδοσφαιριστή της Μάιντς.

Την ίδια ώρα η περίπτωση απόκτησης επιθετικού θα εξαρτηθεί από τις άλλες δύο προσθήκες και τα ποσά που θα χρειαστεί να δαπανήσει η ομάδα για την κάλυψη των θέσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα