Απαγωγή Μαρί Ελένη:Στενεύει ο κλοιός για τον πατέρα-απαγωγέα

Ολοένα και στενεύει ο κλοιός για τον πατέρα - απαγωγέα της 4χρονης Μαρί Ελένης. Η υπόθεση που συγκλόνισε τον περασμένο Απρίλιο το παγκύπριο, μπορεί να μην απασχολεί στον βαθμό που απασχολούσε την επικαιρότητα και την κοινή γνώμη, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι σταμάτησαν ποτέ οι έρευνες και οι προσπάθειες των δικηγόρων για εντοπισμό του απαγωγέα και της μικρής Μαρί.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο απαγωγέας – πατέρας φαίνεται να είναι ολοένα και πιο στριμωγμένος όσο περνά ο καιρός.

Σημειώνεται ότι η μικρή απήχθη έξω από το νηπιαγωγείο όπου φοιτούσε, τον περασμένο Απρίλιο, όταν η μητέρα της την οδηγούσε στο νηπιαγωγείο.

Δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούσαν δικαστικές αποφάσεις Δικαστηρίου στη Νορβηγία

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, που θα οδηγήσει εν τέλει τη μικρή πίσω στην αγκαλιά της μητέρας της, δεν σταμάτησαν ποτέ να γίνονται ενέργειες. Σε στενή επαφή, εξάλλου, παραμένουν από τις πρώτες μέρες οι δικηγόροι των δυο πλευρών, με στόχο την εξεύρεση ενός διακανονισμού.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω του καιρού που πέρασε και λόγω των ενεργειών που γίνονται συνεχώς, είναι «φυσιολογικό» να γίνει η λάθος κίνηση του απαγωγέα η οποία θα οδηγήσει και στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα