Άντρος:O ΠτΔ αναλαμβάνει ρίσκο και ευθύνη με την πρότασή του

Είναι τραγικό αν καταρρεύσει η διαδικασία για θέματα διαδικαστικά, δήλωσε ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού αναφερόμενος στην πρόταση Αναστασιάδη.

Σε δηλώσεις του με το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου, ο κ. Κύπριανού εξέφρασε την ανησυχία του για το «ρίσκο και την ευθύνη» που αναλαμβάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την πρόταση που κατέθεσε.

Είναι τραγικό αν καταρρεύσει η διαδικασία για θέματα διαδικαστικά, με κίνδυνο να έχουμε ευθύνες για τις πιθανές εξελίξεις, είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ

κάνει έκκληση στον Πρόεδρο Αναστασιάδη να συζητήσει όλα τα ζητήματα με τα Ηνωμένα ΈΘνη "με ανοιχτό μυαλό" και να μην αφήσει τη διαδικασία να σταθεί εμπόδιο στη λύση του Κυπριακού.

Είναι απλή διαδικασία, κατά τη δική μας την άποψη, αυτό που ζητά ο Πρόεδρος, επανέλαβε στη συνέχεια, αναφέροντας ότι η θέση της ε/κ πλευρά τόσα χρόνια ήταν να κλείσει η εσωτερική πτυχή του κυπριακού και μετά να πάμε στη συζήτηση της διεθνούς πτυχής. Είναι γεγονός ότι κάποια κόμματα έλεγαν να γίνει αντίστροφα, πρώτα η ασφάλεια και μετά τα υπόλοιπα... Ο Πρόεδρος διαφωνούσε με επιχειρήματα… Σήμερα την υιοθετεί, συμπλήρωσε.

Αυτούσιες οι δηλώσεις στο βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα