Φανούριος: "Αυτή η φουρνιά είναι πάρα πολύ ξεχωριστή"

Το βράδυ του Σαββάτου είδαμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα από τη δεύτερη ομάδα να έχουνε εξαιρετική παρουσία στο ΓΣΠ. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου τόνισε ότι αυτή η φουρνιά ποδοσφαιριστών είναι πολύ ξεχωριστή.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Ο Απόλλωνας διαχρονικά προωθεί και αναδεικνύει Κύπριους ποδοσφαιριστές. Ήταν ένας από τους στόχους που έθεσε η διοίκηση Νίκου Κίρζη. Να διοχετεύσει στην

ομάδα νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Αυτή η φουρνιά είναι πάρα πολύ ξεχωριστή. Είμαστε κοντά στην ομάδα και γνωρίζουμε πολύ καλά τους ποδοσφαιριστές. Γίνεται εξαιρετική δουλειά και το αποτέλεσμα το είδαμε στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ».

Για τα αγωνιστικά: «Υπάρχει σήμερα προπόνηση στο Κολόσσι και αύριο στο ΓΣΠ. Θα υπάρχει δελτίο τύπου σήμερα για αυτούς που θα είναι στη διάθεση του Αυγουστή. Είναι σημαντική η σημερινή προπόνηση».

Για τα εισιτήρια κυπέλλου: «Απέμειναν κάποιες εκατοντάδες και μέχρι την Τετάρτη θα εξαντληθούν»

Το κλίμα πριν τον τελικό: «Ηρεμία και χωρίς ενθουσιασμό και μεγάλα λόγια. Είμαστε εξοικειωμένοι με το ΓΣΠ και τους τελικούς. Να εξελιχθούν όλα ομαλά, χωρίς ιδιαίτερο φανατισμό από τις δυο ομάδες».

Ένας μίνι απολογισμός: «Από τη στιγμή που δεν πήραμε το πρωτάθλημα, δεν μας αφήνει ικανοποιημένους. Θα προσπαθήσουμε τη νέα χρονιά να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα