Αντωνίου: "Να συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου"

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της διοίκησης συμμετέχοντας στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Για την τιμωρία:«Το παιχνίδι που θα στερηθεί τον κόσμος της η ομάδα είναι με την ΑΕΚ. Περιμένουμε ενημέρωση από την ομοσπονδία».

Για την απόκτηση επιθετικού:«Ο κ. Χριστοφόρου είναι συνεχώς στην πρίζα με το θέμα αυτό. Θέλουμε να έρθει ποιοτικός ποδοσφαιριστής και να μπορεί να

μας βοηθήσει όχι μόνο αυτή την σεζόν αλλά και τη νέα. Δεν είναι εύκολο να βρεις επιθετικό και ζητούμε ακόμα λίγη υπομονή από τον κόσμο. Ελπίζουμε να καρποφορήσουν οι προσπάθειες και σύντομα θα έχουμε ακόμα ένα επιθετικό που να μπορεί να κάνει την διαφορά»

Για τον Ταγκμπατζούμι:«Είναι γεγονός ότι με τον προηγούμενο προπονητή δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε. Το σημαντικό είναι ότι πλέον με τον κ Χριστοφόρου ο Ταγκμπατοζύμι είναι ο ποδοσφαιριστής που είδαμε και στην περσινή χρονιά. Είναι αλλαγμένος και είναι χαρούμενος. Έχει αλλάξει πρόσωπο»

Για τα μετεγγραφικά:«Μπορούμε να κάνουμε μετεγγραφή χωρίς να φύγει κάποιος»

Για το μέλλον σε πρωτάθλημα και κύπελλο:«Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και να μάχεται μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ξέρουμε τις δυσκολίες. Είμαστε πίσω όμως η ομάδα είναι διαφορετική το τελευταίο διάστημα. Παίξαμε με πολύ δύσκολές ομάδες και δείξαμε ότι η ΑΕΛ είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε ότι από την ερχόμενη Τετάρτη θα αλλάξει»

Για Αντρέα Φράγκου:«Όχι δεν υπάρχει τίποτα. Εμείς πάμε για επιθετικό. Δεν αγωνίζεται στην επίθεση ο ποδοσφαιριστής»

Το μήνυμα προς τον κόσμο:«Η διοίκηση θέλει να στείλει μήνυμα στον κόσμο να συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Να γίνει και για το οικονομικό, αλλά θα είναι και ηθική στήριξη στον πρόεδρο. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να είμαστε ενωμένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα