Eurosuccess Consulting: Eπιχορηγημένες ευκαιρίες εκπαίδευσης

Ο Οργανισμός Eurosuccess Consulting, διοργανώνει τα παρακάτω επιχορηγημένα σεμινάρια:

ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Υπεύθυνοι για την δημιουργία μίας αποτελεσματικής εταιρείας είναι όσοι ηγούνται εταιρειών, τμημάτων και έργων (projects) που το πρώτο μέλημα τους πρέπει να είναι η βελτίωση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων του κάθε εργαζόμενου.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Τι προσδοκούν οι πελάτες από κάθε εταιρεία

με την οποία συναλλάσσονται; Φυσικά ποιοτική εξυπηρέτηση. Έτσι το προσωπικό το οποίο εξυπηρετεί πελάτες οφείλει να διευκολύνει αλλά και να φτιάχνει την διάθεση των πελατών.

Τα εν λόγω σεμινάρια μπορούν παρακολουθήσουν εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις (ανεξαρτήτως αριθμού εργαζομένων). Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν με εργοδοτούμενούς τους, οι οποίοι ικανοποιούν τα κριτήρια της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στην Λευκωσία και στην Λεμεσό στις πιο κάτω ημερομηνίες:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

HΓΕΣΙΑ &ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ (Παρασκευή 06/02/2015 &Τετάρτη 11/02/2015)ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ (Δευτέρα 09/2/2015)

ΛΕΜΕΣΟΣ

HΓΕΣΙΑ &ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ (Πέμπτη 05/03/2015 &Πέμπτη 12/03/2015)ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ (Δευτέρα 09/03/2015)

Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι πληρούν τα πιο πάνω κριτήρια, παρακαλούνται όπως επιλέξουν στους πιο κάτω συνδέσμους για να κατεβάσουν την αίτηση συμμετοχής, και την αποστείλουν κατάλληλα συμπληρωμένη μέσω email στο [email protected] ή μέσω fax στο 22518248.

ΗΓΕΣΙΑ &ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα