Στον επόμενο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν η Αζαρένκα

O Bικτόρια Αζαρένκα νίκησε την Καρολάιν Βοζνιάκι και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Εύκολη πρόκριση για την Σερένα Γουίλιαμς.

H δύο φορές κάτοχος του Αυστραλιανού Όπεν Βικτόρια Αζαρένκα προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του τουρνουά καθώς νίκησε 6-4, 6-2 την Δανέζα Καρολάιν Βοζνιάκι. Η Αζαρένκα έδειξε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό

της που την ανάγκασε να μείνει πέντε μήνες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.Εξαιτίας της απουσίας της έπεσε στην 44η της παγκόσμιας κατάταξης, την χαμηλότερη την τελευταία επταετία. Έδειξε ότι επέστρεψε δυνατή και κέρδισε την Βοσνιάκη σε 1 ώρα και 30 λεπτά. Στον επόμενο γύρο η τενίστρια από την Λευκορωσία θα αντιμετωπίσει την Τσέχα Στρικόβα.Στον 3ο γύρο στις γυναίκες προκρίθηκε η Σερένα Γουίλιαμς. Η Αμερικανίδα, Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, νίκησε 7-5, 6-0 την Ρωσία Ζβονάρεβα. Την πρόκριση στον επόμενο γύρο εξασφάλισε και η αδελφή της Βένους Γουίλιαμς που νίκησε 2-6, 3-6 την επίσης Αμερικανίδα Ντέιβις.Πολύ καλή ήταν η Σλοβάκα Τσιμπούλκοβα καθώς δεν βρήκε αντίσταση από την Βουλγάρα Πιρόνκοβα και νίκησε άνετα με 6-2, 6-0. Λιγότερο εύκολη ήταν η νίκη της Κβιτόβα επί της Γερμανίδας Μόνα Μπάρθελ με 6-2, 6-4.

Keywords
Τυχαία Θέματα