Αντιδρούν σωματεία για την απόφαση περί ταυτοποίησης (video)

Η εισήγηση αυτή της Αστυνομίας, για αγώνες υψηλού κινδύνου, τίθεται σε εφαρμογή στην αναμέτρηση του Σαββάτου μεταξύ της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα. Τα σωματεία όμως αντιδρούν.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι την Δευτέρα στην γενική συνέλευση της ΚΟΠ, οι εκπρόσωποι των σωματείων θα θέσουν το θέμα της ταυτοποίησης στο τραπέζι της συζήτησης καθώς θεωρούν ότι αυτό το μέτρο δεν θα βοηθήσει το ποδόσφαιρο.

Επίσης η ΑΕΛ τις επόμενες ημέρες θα αποστείλλει επιστολή

στον Υπουργό Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου όπου θα εκφράζει την διαφωνία της και ταυτόχρονα θα προτείνει άλλα μέτρα για την καταπολέμηση της Βίας.

Η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας αναμένεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον και για ένα άλλο θέμα.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ΚΟΠ, θα εισηγηθεί την υποχρεωτική συμμετοχή δυο Κύπριων ποδοσφαιριστών στη 11άδα της κάθε ομάδας. Κάποια από τα σωματεία θα αντιπροτείνουν η συμμετοχή Κύπριων ποδοσφαιριστών να επιβραβεύται με χρηματικό ποσό.

Επίσης την Δευτέρα θα γίνει συζητήση για την σκέψη της ΚΟΠ σχετικά με σύναψη δανείου για την αποπληρωμή των οφειλών των σωματείων στον φόρο εισοδήματος. Οφειλές που αγγίζουν τα 20.000.000 μαζί με τα πέναλτι. Η σκέψη που υπάρχει είναι το δάνειο να ισχύει για 20 χρόνια και τα σωματεία να μην λαμβάνουν κάποιες από τις χορηγίες της ΚΟΠ αλλά τα χρήματα να πηγαίνουν στο δάνειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα