Αντίδραση για να μείνει στο κόλπο

ΑΕΛ
Μόνο τη νίκη σκέφτονται Πάμπος Χριστοδούλου και ποδοσφαιριστές ενόψει Ομόνοιας

Άφησαν πίσω τους το παιγνίδι της Δευτέρας και στην ΑΕΛ και η σκέψη τους είναι στο νέο ντέρμπι στο ΓΣΠ το Σάββατο με την Ομόνοια. Στόχος της λεμεσιανής ομάδας είναι να επιστρέψει στις νίκες, έτσι ώστε να συνεχίσει την προσπάθειά της για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου για τη νέα περίοδο.

Άπαντες είναι αποφασισμένοι

να αλλάξουν την κατάσταση και να επαναφέρουν την ελπίδα στον κόσμο. Και αυτό θα γίνει μόνο με νίκες, για να δείξει η ΑΕΛ ότι ο αγώνας της Δευτέρας ήταν απλώς μια κακή παρένθεση.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Πάμπος Χριστοδούλου έχει να διαχειριστεί δύο θέματα μέχρι και τον αγώνα με την Ομόνοια. Το πρώτο έχει να κάνει με την ψυχολογία των παικτών του. Ο Κύπριος τεχνικός είναι ο ιδανικός, για να καταφέρει να στηρίξει τους παίκτες του μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία. Ξέρει πώς να τους ανεβάζει την ψυχολογία. Μπορεί να μην άξιζε να χάσει με 3-0 όμως ήρθε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα κάτι που επηρέασε όλη την ομάδα. Από την άλλη έχει να διαχειριστεί και τα αγωνιστικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι η διοίκηση με την ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης έστειλε μήνυμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, να σταθεί δίπλα σε όλους και να βοηθήσει να επανέλθει στις επιτυχίες. Είναι ξεκάθαρο ότι στην ΑΕΛ δεν έχουν χάσει την αισιοδοξία τους και την ελπίδα τους για την Ευρώπη, αφού αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος φέτος.
Η ΑΕΛ συνέχισε χθες με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία της για το ντέρμπι με την Ομόνοια μεθαύριο.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Πάμπο Χριστοδούλου αφού τρεις ποδοσφαιριστές του δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Σαβανέ έκανε ατομικό πρόγραμμα και θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς τις επόμενες μέρες. Δεν προπονήθηκε ούτε ο Ρομό, ο οποίος λόγω της διάσεισης που υπέστη τη Δευτέρα, είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα του Σάββατου, ενώ συνεχίζει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ο Τζούνιορ, ο οποίος δεν υπολογίζεται.

Η σημερινή προπόνηση είναι καθοριστική όσον αφορά το πλάνο για το Σάββατο. Ο κ. Χριστοδούλου σκέφτεται διάφορα πράγματα και είναι μάλλον σίγουρο πως θα επιλέξει για το κέντρο της άμυνας τον Μιτρέα και θα επαναφέρει στο κέντρο τον Σοάρες, αφού ήταν οφθαλμοφανέστατη η απουσία του από τον συγκεκριμένο χώρο.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια
Σήμερα το πρωί στις 09:30 θα αρχίσει από το AEL Official Shop που βρίσκεται παραπλεύρως του κλειστού γηπέδου «Νίκος Σολομωνίδης» η προπώληση των εισιτήριων του αγώνα του Σαββάτου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει για τις λεπτομέρειες της προπώλησης. «Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα έχουν καθοριστεί ως εξής:
• Κανονικό: €15
• Μαθητικό: €10
• Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο πέταλο των φίλων της ομάδας μας με εισιτήριο που θα τους παραχωρηθεί στην είσοδο του γηπέδου.
** Οι φίλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν το Νότιο πέταλο.
** Η αγορά εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά. Δεν δεχόμαστε επιταγές ή VISA.
** Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:30. Καλούνται οι φίλοι της ομάδας μας όπως προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, έτσι ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός και καθυστέρηση στις εισόδους».

Keywords
Τυχαία Θέματα