Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για τον προϋπολογισμό

Η ομιλία του Χάρη Γεωργίαδη για τον προϋπολογισμό του 2018 προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Η κυβέρνηση έχει πλάνο που αποδίδει στην Οικονομία λέγει ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Τα ελλείμματα έχουν αντικατασταθεί με πλεονάσματα, τα πιο ψηλά από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας που δίνουν την ευχέρεια το κράτος να στηρίξει και τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, να στηρίξει τα αναπτυξιακά έργα», είπε.

Οι πολίτες θα πρέπει να διερωτηθούν εάν ζουν στον ίδιο κόσμο που αυτοί βιώνουν, με αυτό των κυβερνώντων, λέγει το ΑΚΕΛ

«Οι κυβερνώντες ζουν στον δικό τους πλασματικό κόσμο που δεν υπάρχουν προβλήματα, που δεν υπάρχουν ανησυχίες και απογοήτευση και αφήνουν την ανησυχία, την απογοήτευση και την οδυνηρή πραγματικότητα να την βιώνουν στο πετσί τους οι πολίτες», δήλωσε ο Στέφανος Σετφάνου.

Δεν επιτρέπονται τα πανηγύρια τονίζει από την πλευρά της η ΕΔΕΚ.

«Το όποιο κέρδος από αυτή την οικονομική ανάπτυξη έχει κατανεμηθεί σε ένα πολύ μικρό μέρος του πληθυσμού», δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Μαρίνος Σιζόπουλος.

Ονειρική χαρακτήρισε ο Γιώργος Περδίκης, την εικόνα που παρουσίασε ο Υπουργός Οικονομικών.

«Όλοι αυτοί οι οποίοι δύσκολα περνούν, πολύ πιο δύσκολα από τον ίδιο τον Υπουργό βεβαίως, δεν θα συμμερίζονται την αισιοδοξία και τα ζωντανά χαρούμενα χρώματα με τα οποία έχει ζωγραφίσει την κυπριακή οικονομία», είπε και πρόσθεσε δηκτικά πως ο κ. Γεωργιάδης σύγχυσε την παραμυθούπολη με την Βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα