Απορρίπτει τις κατηγορίες για το Κτηματολόγιο ο Συλικιώτης

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών, Νεοκλής Συλικιώτης, μετά τις ευθύνες που του καταλόγισαν χθες βουλευτές και Ελεγκτική Υπηρεσία σε σχέση με την υπόθεση της υπερπληρωμής επτά εκατομμυρίων, με κρατική δαπάνη, για την αγορά του κτηρίου του Κτηματολογίου Λάρνακας.

Η απόφαση για την αγορά του κτηρίου, είπε ο Νεοκλής Συλικιώτης, λήφθηκε από τους Γενικούς Διευθυντές των Υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών και από τον Γενικό Λογιστή, κατόπιν εκτίμησης του Κτηματολογίου, με αποτέλεσμα να προωθεί σχετική πρόταση στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Η

προσπάθεια της τότε κυβέρνησης ήταν να σταματήσει η διασπάθιση δημοσίου χρήματος από την ενοικίαση κτηρίων, κατέληξε ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών.

Με επιστολή προς τον Γενικό Εισαγγελέα, την οποία ανέγνωσε χθες ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στη Βουλή, η Ελεγκτική Υπηρεσία εισηγείται να εξεταστεί κατά πόσο δικαιολογείται η διεξαγωγή ποινικής έρευνας σε σχέση με την υπερπληρωμή επτά εκατομμυρίων, με κρατική δαπάνη, για την αγορά του κτηρίου του Κτηματολογίου Λάρνακας, το 2009.

Keywords
Τυχαία Θέματα