Αν.Συμβουλευτικό μέλος Hope for Children η Έμιλη Γιολίτη

Στη θέση του Ανώτερου Συμβουλευτικού Μέλους διορίστηκε η Έμιλη Γιολίτη από τον Γενικό Διευθυντή του Διεθνούς Ανθρωπιστικού και Ανεξάρτητου Οργανισμού “Hope For Children” CRC Policy Center, Joseph Varughese.

Σε ανακοίνωσή του, το “Hope For Children” CRC Policy Center αναφέρει ότι η Έμιλη Γιολίτη, ως Ανώτερο Συμβουλευτικό Μέλος, θα εργαστεί για την ευαισθητοποίηση των σχετικών θεμάτων και τον αντίκτυπο που αυτά έχουν στα παιδιά, τη νεολαία και την οικογένεια και θα ενημερώσει και θα επηρεάσει τους αρμόδιους φορείς τόσο σε εθνικό όσο και σε

ευρωπαϊκό επίπεδο, σχετικά με τον αντίκτυπο των πολιτικών και των πρακτικών τους στους νέους και τα παιδιά.

Επίσης, θα ενισχύσει τη βάση των δεξιοτήτων και των γνώσεων των σχετικών επαγγελματιών και θα ενημερώσει την ανάπτυξη και παροχή υπηρεσιών όσον αφορά τόσο την προστασία όσο και την ευεξία των παιδιών, των νέων και της οικογένειας, ενώ θα ακούσει, θα ενδυναμώσει και θα εντάξει τα παιδιά και τους νέους στην ανάπτυξη του έργου του προγράμματος.

«Η κ. Γιολίτη έχει, όχι μόνο την επαγγελματική εμπειρία, αλλά και τη γνώση για να εκτελέσει τα πιο πάνω με επιτυχία, ενθουσιασμό και υπευθυνότητα», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σε δηλώσεις της, η κ. Γιολίτη ανέφερε ότι «τα παιδιά είναι το παρόν και το μέλλον», εκφράζοντας την ετοιμότητα να συνεισφέρει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, για τους σκοπούς του Οργανισμού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα