Η ώρα του σκητ και των… προσδοκιών μας

Όπως σε κάθε μεγάλη σκοπευτική διοργάνωση, έτσι και στους φετινούς Παγκόσμιους Αγώνες Σκοποβολής στη Μόσχα, οι όποιες ελπίδες της ΣΚΟΚ και της αθλητικής Κύπρου για διάκριση, εναποτίθεται στους ώμους των αθλητών και αθλητριών του σκητ… Εξ ου και η ΣΚΟΚ συμμετέχει στους αγώνες με τη μεγαλύτερη αποστολή (15μελής) και την αφρόκρεμα των σκοπευτών μας τη δεδομένη στιγμή. Γιώργος Αχιλλέως, Δημήτρης Κωνσταντίνου και Τάσος Χαπέσιης συνθέτουν την εθνική ομάδα των ανδρών,

Νικόλας Βασιλείου, Χριστόδουλος Κόκκινος και Πέτρος Εγγλεζούδης στελεχώνουν την εθνική εφήβων, ενώ οι Άντρη Ελευθερίου, Παναγιώτα Ανδρέου και Κωνσταντίνα Νικολάου, καθώς και η 19χρονη Σωτηρία Ανδρέου, εκπροσωπούν την … όμορφη όψη της κυπριακής σκοποβολής στη διοργάνωση.

Χθες και προχθές οι αθλητές και αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να προσαρμοστούν στις συνθήκες του αγώνα, σε μια ανεπίσημη και δυο επίσημες πούλες προπόνησης στο σκοπευτήριο του FOXLODGE της Μόσχας και από σήμερα ρίχνονται στη «μάχη» της διάκρισης, ατομικά και ομαδικά. Η αλήθεια είναι ότι τόσο χθες όσο και προχθές οι προπονήσεις διεξάγονταν κάτω από ψιλόβροχο, γεγονός που δυσκόλευε τις προσπάθειες τους και οι προβλέψεις λένε ότι παρόμοιος θα είναι ο καιρός και σήμερα.

Με βάση το πρόγραμμα, τόσο οι αθλητές όσο και οι αθλήτριες θα ρίξουν σήμερα τους πρώτους 50 δίσκους (δυο πούλες), ενώ από άλλη μια πούλα (25 δίσκους) θα ρίξουν αύριο, όπου θα ολοκληρωθεί ο προκριματικός αγώνας των γυναικών και νεανίδων. Στη συνέχεια θα έχουμε τους τελικούς στις δυο κατηγορίες και την απονομή των μεταλλίων στις νικήτριες. Ο αγώνας των ανδρών και εφήβων θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου με τους τελευταίους 50 δίσκους του προκριματικού, τη διεξαγωγή των τελικών και την απονομή των επάθλων στους νικητές. Την Κυριακή θα έχουμε τον αγώνα των ζευγαριών (Skeet Mixed Team), όπου την Κύπρο θα εκπροσωπήσουν οι διεθνείς σκοπευτές μας Δημήτρης Κωνσταντίνου και Άντρη Ελευθερίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα