Ανόρθωση: Ξανακτίζει την άμυνα της

Είναι δεδομένο ότι στην Ανόρθωση δεν συνεχίζουν οι Γρηγόρης Μάκος(έδινε λύσεις στο κέντρο της άμυνας), Σεράν Πόλο και Τζέισον Δημητρίου, ενώ φαίνεται να δυσκολεύει η περίπτωση του Τόμας Καμίνσκι.

Έτσι στην αμυντική γραμμή της ομάδας αυτή την στιγμή θεωρούνται σίγουροι μόνο οι Χόλγκερσον και Νούχου, όσον αφορά τις βασικές επιλογές του Αντρέ Πάους.
Με δεδομένα αυτά θα δούμε να αλλάζουν οι τρεις από τις πέντε θέσεις στην αμυντική γραμμή, εάν δεν αλλάξει κάτι με τον Βέλγο τερματοφύλακα.

Ο κ. Φάλξ αναμένεται να έχει πολλή δουλειά για την στελέχωση της αμυντικής γραμμής,

καθώς ήδη ψάχνει για τον βασικό αντικαταστάτη του Τζέισον Δημητρίου, αλλά και ποδοσφαιριστή που να αποτελεί το back up του. Επιπλέον για το κέντρο της άμυνας, εάν ο Αντρέ Πάους υπολογίζει τον Λαΐφη για τα χαφ, τότε αναμένεται να προβεί σε δυο μετεγγραφές, με δεδομένο ότι υπάρχει και λύση με τον Οικονόμου που στην περσινή σεζόν πήρε αρκετές ευκαιρίες εξ αιτίας του μικρού ρόστερ. Όσον αφορά την αριστερή πτέρυγα της άμυνας, είναι η μοναδική θέση που η Ανόρθωση είναι καλυμμένη αφού σαν βασική επιλογή είναι ο Νούχου και δεύτερη επιλογή ο Αβραάμ.

Στόχος για τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας είναι να φέρει στην ομάδα ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στην φυσική τους θέση αλλά και να δώσουν λύσεις σε άλλες θέσεις.
Πάντως ο Αντρέ Πάους πήρε ένα μάθημα από την περσινή σεζόν (από τις λιγοστές επιλογές που είχε) και ζήτησε από τον κ. Φαλξ την όσο το δυνατό καλύτερη στελέχωση της ομάδας με ένα ευέλικτο ρόστερ που να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός μαραθωνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα