Μαρτίνο: «Δεύτερος τελικός σε ένα χρόνο γι αυτά τα παιδιά»

Η Αργεντινή προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο (6-1 την Παραγουάη) στον τελικό του Κόπα Αμέρικα και ο Τάτα Μαρτίνο αποθέωσε τους παίκτες του.

Η Αργεντινή προκρίθηκε σε δεύτερο τελικό μεγάλης διοργάνωσης μέσα σε δύο χρόνια αφού είχε προηγηθεί και αυτό του Μουντιάλ του 2014 και ο τεχνικός της «αλμπιτσελέστε» αποθέωσε τους παίκτες του.

«Είμαι χαρούμενος γι αυτά τα παιδιά γιατί σε λιγότερο από ένα χρόνο βρίσκονται σε δεύτερο τελικό μεγάλης διοργάνωσης. Μπορεί να μην είναι επιπέδου Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά το Κόπα Αμέρικα είναι η επόμενη σε σημασία διοργάνωση».

Στη συνέχεια

ο Τάτα Μαρτίνο ο οποίος ήταν φιναλίστ στο προηγούμενο τουρνουά με την Παραγουάη αναφέρθηκε για την εικόνα της ομάδας του. «Πραγματικά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά το πιο σημαντικό ήταν το γεγονός ότι ήμασταν δυνατοί από την πρώτη στιγμή».

Για τον Μέσι και τις τρεις ασίστ του ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε: «Ο Μέσι έχει την ικανότητα να είναι σημαντικός για την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο. Άλλωστε οι ασιστ του είναι σχεδόν γκολ. Είμαι χαρούμενος για την παρουσία του και την συμβολή του στην ομάδα, και δεν με ανησυχεί καθόλου το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει. Δεν χρειάζεται να σκοράρει για να είναι χαρούμενος».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα