Ανόρθωση Βόλεϊ: Επέστρεψε από Ισραήλ και βλέπει ΑΠΟΕΛ

Ικανοποίηση για την προσπάθεια παρά το αρνητικό αποτέλεσμα και την ήττα από την Χάποελ Κφαρ Σαβά με 0 -3 που έφερε τον αποκλεισμό από το CEV Τσάλεντζ Καπ επικρατεί στην ομάδα της Ανορθώσεως.

Η αποστολή της «Μεγάλης Κυρίας» επέστρεψε την Πέμπτη από το Τελ Αβίβ και ρίχνει πλέον όλο το βάρος της στους αγώνες του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας όπου την ερχόμενη Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 θα αντιμετωπίσει στις 20:00 στο «Λευκόθεο» το ΑΠΟΕΛ.

Το

ευχάριστο για τον Μάριο Κοντό είναι ότι η αποστολή στο Ισραήλ δεν άφησε στην ομάδα κανένα πρόβλημα τραυματισμού και ως εκ τούτου όλοι οι πετοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο κ. Κοντός κληθείς να σχολιάσει την απόδοση της ομάδας του στο Green Hall Kfar Sava ανέφερε ότι «οι παίκτες προσπάθησαν για το καλύτερο παρά την ήττα. Τώρα στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα με στόχο να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».

Όσον αφορά στην προετοιμασία η Ανόρθωσις θα συνεχίσει μέχρι τον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής με προπονήσεις, αφού δεν διευθετήθηκε κάποιος φιλικός αγώνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα