Ανόρθωση: Τους θέλει όλους στο πλάνο

Το πιο σημαντικό της παιχνίδι μέχρι το επόμενο φυσικά δίνει την Κυριακή η Ανόρθωση κόντρα στην Ομόνοια.

Η ομάδα της Αμμοχώστου με νίκη κόντρα στους πράσινους θα τους αφήσουν τέσσερις βαθμούς πίσω και θα μπορεί παράλληλα να εργαστεί με πιο καθαρό μυαλό για τον μεγάλο της στόχος. Αυτός δεν είναι άλλος από την θέση που οδηγεί στην Ευρώπη την 3η θέση μετά και την έξοδο της ομάδας από τον θεσμό του κυπέλλου.

Στην αυριανή προπόνηση θα διαφανεί κατά πόσο ο τεχνικός της ομάδας Αντρέ Πάους θα μπορεί να υπολογίζει στους Δημητρίου, Κάλβο και Λαϊφη αν και οι Δημητρίου και Λαϊφης

ακολούθησαν σήμερα το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα προλάβουν και οι τρεις το Κυριακάτικο ντέρμπι με τους πράσινους.

Αυτή είναι και η ευχή της τεχνικής ηγεσίας αφού εδώ που έφτασαν τα πράγματα κάθε μονάδα της ομάδας είναι εξίσου σημαντική. Ευχή του Αντρέ Πάους είναι οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να τεθούν από σήμερα στη διάθεση του αφού αύριο θα διεξαχθεί και η πιο κρίσιμη προπόνηση της εβδομάδας. Εκεί όπου ο τεχνικός της ομάδας θα παρουσιάσει στους παίκτες του το πλάνο που θα ακολουθήσουν στον αγώνα με το οποίο θα μπορέσει η Κυρία να πετύχει τον στόχο της όπου είναι η νίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα