Πρόταση Δημητριάδη στους αχθοφόρους των λιμανιών

Οι εργασιακές διαφορές λύνονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και όχι με απεργίες, δήλωσε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης μετά τη συνάντηση που είχε με το Σύνδεσμο Αδειούχων Λιμενικών Αχθοφόρων.

Πρόσθεσε ότι “στην εποχή που ζούμε σήμερα, ο τόπος δεν σηκώνει απεργίες, ιδιαίτερα όταν αυτές δεν είναι δικαιολογημένες”.

Ο

κ. Δημητριάδης είπε ότι υποβλήθηκε στον Σύνδεσμο Αδειούχων Λιμενικών Αχθοφόρων μια ολοκληρωμένη πρόταση και εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή θα γίνει αποδεκτή.

Ο Σύνδεσμος ζήτησε από το Υπουργείο Συγκοινωνιών χρόνο, για να μελετήσει την πρόταση.

Όπως είπε ο Υπουργός Συγκοινωνιών, «την ερχόμενη εβδομάδα θα οριστεί νέα συνάντηση με στόχο την οριστική επίλυση του ζητήματος, προκειμένου η κυβέρνηση να προχωρήσει απρόσκοπτα με τη διαδικασία ανάθεσης των εμπορικών δραστηριοτήτων του Λιμανιού της Λεμεσού, εξέλιξη η οποία θα φέρει σημαντική οικονομική αξία στον τόπο μας”.

Ερωτηθείς για το τι περιλαμβάνει η πρόταση που υποβλήθηκε στον Σύνδεσμο Αχθοφόρων, ο κ. Δημητριάδης είπε ότι δεν είναι σωστό να μπούμε σε λεπτομέρειες από τη στιγμή που υπάρχει σε εξέλιξη διαπραγμάτευση για το εν λόγω ζήτημα.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα