Ανόρθωση: Τώρα που πήρε φόρα η

Κόντρα στην ΑΕΖ απόψε η Ανόρθωση καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Σε ένα αγώνα που η Κυρία θα έχει την ευκαιρία να συνδυάσει μια πιθανή νίκη με καλή εμφάνιση, όπως αυτή την δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στον Άρη. Εκεί όπου οι ποδοσφαιριστές του Αντόνιο Πούτσε έκαναν την ανατροπή από το 1-0 και πήραν τη νίκη με 1-2 μέσα σε 54 δευτερόλεπτα.

Όμως δεν ήταν αυτό το ένα λεπτό που έκανε την διαφορά. Ήταν η συνολική προσπάθεια της Ανόρθωσης σε όλο τα δεύτερο μέρος αλλά και η θέληση που έδειξαν

οι ποδοσφαιριστές της ομάδας για την ανατροπή.

Τώρα κόντρα στην ΑΕΖ θα πρέπει να επαναληφθεί, αυτή η εμφάνιση. Και όχι στο δεύτερο ημίχρονο αλλά από την αρχή της αναμέτρησης.

Η ομάδα της Λεμεσού δεν αναμένεται να παραδοθεί με εύκολο τρόπο. Θα παλέψει τον αγώνα και μακριά από το άγχος της πίεσης θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά.

Αυτό θα πρέπει να αποφευχθεί από τους ποδοσφαιριστές της Κυρίας, να πάρουν τη νίκη και να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν. Με μια πιθανή νίκη σήμερα θα πάνε στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, την ερχόμενη Τετάρτη με καλύτερη ψυχολογία και άλλο αέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα