Α. Βασιλείου: «Θέλουμε πολύ μια νίκη με την Αλβανία»

Ένας αγώνας απομένει στην Εθνική Νεανίδων U-19 για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον τέταρτο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Αλβανία.

Αντίπαλος της, τη Δευτέρα στις 15:00 η διοργανώτρια ομάδα της Αλβανίας και στόχος της Εθνικής μας σε αυτή την αναμέτρηση είναι να πετύχει μια νίκη.

Η ήττα από τη Σερβία αλλά κυρίως ή ήττα από τη Σκοτία με το βαρύ 8-0, είναι φυσιολογικό να έφεραν απογοήτευση στις νεαρές παίκτριες της ομάδας μας, όμως, από την άλλη, τις έχουν πεισμώσει ενόψει του τελευταίου αγώνα.

"Και με τη Σερβία

και με την Σκοτία, οι παίκτριες μου τα έδωσαν όλα, όμως, σε αυτό το επίπεδο, το να τα δίνεις όλα και να ξεπερνάς τον εαυτό σου, δεν είναι αρκετό για να αποφύγεις τις ήττες. Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια τους, όμως, θέλουμε πάρα πολύ μια νίκη με την Αλβανία τη Δευτέρα.

Το θέλω κυρίως για τις παίκτριες μου γιατί θα είναι μια ανταμοιβή για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν. Θα έχουμε ασφαλώς μια πολύ σημαντική απουσία αφού η Φιλίππα Σάββα συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες όμως θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις για να μην επηρεαστούμε", δηλώνει ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Άντρος Βασιλείου.

"Στον αγώνα με την Σκοτία, είμασταν εξαιρετικοί το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο όμως ήταν εφιαλτικό και είναι οι πολλοί οι λόγοι για αυτό. Κυρίως, εστιάζω στην έλλειψη δυνάμεων. Από το Μάρτη που τελείωσε το πρωτάθλημα στην Κύπρο, οι παίκτριες μου δεν έπαιξαν κανένα επίσημο αγωνα και αυτό επηρεάζει.

Η Ομοσπονδία μας εδωσε όσες προπονήσεις ζητήσαμε, κάναμε και δύο φιλικά στο Μπέλφαστ, όμως, όταν προέρχεσαι από τόση αποχή και έχεις να παίξεις με τέτοιους ποιοτικούς αντιπάλους, το να καταρρεύσεις στο γήπεδο, δεν είναι δύσκολο να συμβεί", επισημαίνει ο κ. Βασιλείου, για να προσθέσει:

"Ενδεχομένως μια αλλαγή στις ημερομηνίες διεξαγωγής του Πρωταθλήματος στην Κύπρο, να βοηθούσε μελλοντικά την προσπάθεια της Εθνικής Νεανίδων που κάθε χρόνο δίνει επίσημους αγωνες το Σεπτέμβρη. Αν οι παίκτριες μου ήταν σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, σίγουρα θα ήμασταν περισσότερο ανταγωνιστικοί".

Σήμερα και αύριο δεν υπάρχουν αγώνες και έτσι, οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για τους αγώνες της Δευτέρας. Τη Δευτέρα θα κριθεί και η πρώτη θέση την οποία διεκδικούν η Σερβία και η Σκοτία. Η Σκοτία τερματίζει πρώτη και με ισοπαλία, λόγω καλύτερου συντελεστή τερμάτων.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα

1η αγωνιστική
Σερβία - Κύπρος 3-0
Σκοτία - Αλβανία 11-0

2η αγωνιστικήΑλβανία - Σερβία 0-9
Σκοτία - Κύπρος 8-0

3η αγωνιστική
Αλβανία - Κυπρος (15:00)
Σερβία - Σκοτία(15:00)

Βαθμολογία

1 Scotland Scotland 2 2 0 0 19 0 19 6
2 Serbia Serbia 2 2 0 0 12 0 12 6
3 Cyprus Cyprus 2 0 0 2 0 11 -11 0

Keywords
Τυχαία Θέματα