Ανόρθωση: Τα λάθη πληρώνονται… (βιντεο)

Για ακόμη ένα παιχνίδι η Ανόρθωση πλήρωσε τα δικά της τραγικά λάθη και όταν αντέδρασε ήταν πλέον αργά.

Διαβάστε επίσης:

Μήτρου: "Θα πρέπει ο αντίπαλος τώρα....'' (βίντεο)

Ζόραν Μιλίνκοβιτς: «Δυο τραγικά λάθη» (video)

Οι ποδοσφαιριστές του Ζόραν Μιλίνγκοβιτς μπήκαν δυνατά στον αγώνα έφτιαξαν τις ευκαιρίες τους (καλύτερη αυτή του Κάλβο στις αρχές του αγώνα) και κόντρα στην ροή του αγώνα βρέθηκαν πίσω στο σκορ, μετά από λάθος του Χόλγκερσον στο 24ο λεπτό. Οχτώ λεπτά αργότερα και πάλι ο Σουηδός μετά από λάθος συνεννόηση με τον Κόμπριβετς έστρωσαν την μπάλα

στον Σωτηρίου και αυτός δεν μπορούσε να αστοχήσει σε άδεια εστία.

Το κακό για την ομάδα του Μιλίνγκοβιτς έγινε και στη συνέχεια ήταν αρκετά δύσκολο για να ανατραπούν τα δεδομένα.
Ωστόσο η Κυρία αντέδρασε, πίεση ψηλά, οι μεταβιβάσεις ήταν καλύτερες από το πρώτο ημίχρονο μείωσε με τον Εντλοβού…μπορούσε για κάτι καλύτερο αλλά και πάλι έμεινε χωρίς το θετικό αποτέλεσμα. Αυτή ήταν η Τρίτη ήττα της Κυρίας στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, βλέποντας την κορυφή να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο.

Πλέον η Ανόρθωση βρίσκεται στο -8 από την κορυφή και στην 4η θέση στο +5 από την Ομόνοια. Τα δεδομένα για τον τίτλο δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο ωστόσο υπάρχει ακόμη δρόμος αρκετός. Υπάρχουν ακόμη δυο παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ακολούθως τα play-off.

Μιλώντας στη διάσκεψη τύπου ο τεχνικός της Ανόρθωσης υποσχέθηκε πάθος και δουλειά για τη συνέχεια και ανατροπή των δεδομένων. Δυο στοιχεία που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά και ειδικά το πρώτο. Το πάθος είναι αυτό που χαρακτηρίζει ένα ντέρμπι και αφού ακολουθούν τα play-off , τότε είναι ικανό από μόνο του να φέρει τις νίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα