Ανόρθωση: Στάση αναμονής

Η Ανόρθωση αναμένεται να περιμένει ακόμα λίγες μέρες έτσι ώστε να δουν εκ νέου τις προθέσεις του Ισμα και ακολούθως να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες.


Στην συνάντηση που είχε με τον Χρίστο Πουλλαΐδη, λίγες βδομάδες πριν ο ποδοσφαιριστής φύγει για διακοπές για Πορτογαλία, υπήρξαν οι προβληματισμοί από πλευράς του Ίσμα (ήταν παρών και η γυναίκα του), ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας καθησύχασε τον ποδοσφαιριστή λέγοντας του ότι η Ανόρθωση θα κάνει τα πάντα έτσι ώστε να συνεχίσει στην ομάδα, δίνοντας του τις κατάλληλες συνθήκες.
Ο πρόεδρος της

ομάδας, ανέφερε στον ποδοσφαιριστή ότι μετά την καλή παρουσία που έκανε με την Ανόρθωση και με την συνέχιση της συνεργασίας θα έχει την ευκαιρία να μείνει σε μια ομάδα για αρκετό καιρό και να βρει την σταθερότητα που του λείπει.

Μετά από αυτή την συνάντηση ο Ίσμα δεν επανήλθε στους προβληματισμούς που κατέθεσε και έτσι η Ανόρθωση προχώρησε στις διαδικασίες για απόκτηση των δικαιωμάτων του από την Ρίο Άβε.
Οι υποσχέσεις από πλευράς Ανόρθωσης φαινόταν εξ αρχής ότι καθησύχασαν τον ποδοσφαιριστή ο οποίος με το που επέστρεψε στην Πορτογαλία ενημέρωσε την ομάδα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει πίσω.
Τώρα η Ανόρθωση προτίθεται να περιμένει ακόμα 3-4 μέρες έτσι ώστε να ηρεμήσει ο ποδοσφαιριστής και ακολούθως να δουν τις προθέσεις του. Εάν επιμένει τότε θα ψάξουν να βρουν ομάδα έτσι ώστε να βγει κερδισμένη από όλο αυτό με δεδομένο ότι συμφώνησε 200 χιλιάδες με την Ρίο Άβε. Υπάρχει και η πιθανότητα για δανεισμό του ποδοσφαιριστή.
Πέραν από το τι θα κάνει ο ποδοσφαιριστής στην Ανόρθωση θέλουν να γνωρίζουν έτσι ώστε να προχωρήσουν στην απόκτηση δυο επιθετικών εάν δεν αλλάξει απόφαση ο Ίσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα