"Βέτο" στη συμμετοχή του Φίγκο άσκησε η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε την UEFA πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση ο Λουίς Φίγκο να φορέσει τη φανέλα της ομάδας, ακόμη κι αν πρόκειται για φιλικό παιχνίδι. Το αίτημα έγινε δεκτό και ο Πορτογάλος δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό πριν τον τελικό του Champions League.

Το βράδυ της Παρασκευής (5/6), μια μέρα πριν τον μεγάλο τελικό του Champions League,

θα διεξαχθεί στο Βερολίνο ένας φιλικός αγώνας γεμάτος αστέρες του παρελθόντος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η UEFA θα δημιουργηθούν δύο ομάδες. Η μία θα απαρτίζεται από παλιές δόξες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και η άλλη από αστέρες που τίμησαν τις φανέλες των Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, των δύο ομάδων που θα τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό.

Ανάμεσα στους παίκτες βέβαια της δεύτερης, ξεχώρισε αυτό του Λουίς Φίκο, ο οποίος αν και αγωνίστηκε με επιτυχία με τα χρώματα των "μπλαουγκράνα", έχει μισητός από τους οπαδούς τους όταν πήρε την απόφαση να μετακομίσει στη Ρεάλ.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα ζήτησε από την UEFA να μην αγωνιστεί ο Φίγκο με τα χρώματα της ομάδας στο φιλικό, καθώς "δεν αντιπροσωπεύει τις αξίες του συλλόγου". Η UEFA έκανε δεκτό το αίτημά της κι έτσι ο Πορτογάλος δεν θα πάρει μέρος στο φιλικό.

Αναλυτικά οι παίκτες των δύο ομάδων που θα πάρουν μέρος:

All Stars (Γκούλιτ &Σμάιχελ): Λέμαν, Καφού, Τζορκαέφ, Πιρές, Μιγιάτοβιτς, Έλμπερ, Ζέεντορφ, Ραΐ, Καρεμπέ, ΜακΜάναμαν, Φαν Χόιντονκ και Ματεράτσι

Juve &Barca Legends (Ζίκο): Φαν ντερ Σαρ, Φεράρα, Ζιουλί, Ντελ Πιέρο, Φαν Μπρόνκχορστ, Εντμίλσον, Καναβάρο, Τρεζεγκέ, Φαν Μπόμελ, Τζαμπρότα, Ντέκο, Αμπιντάλ και Βιέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα