Πάφος FC: Επιμένει για Ντίξον

Δεν θα τα παρατήσει και τόσο εύκολα η Πάφος, για τον Κρίς Ντίξον. Η διοίκηση του Συλλόγου, μετά το ναυάγιο που παρουσιάστηκε στις διαπραγματεύσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους, επανήλθε με νέα βελτιωμένη οικονομική πρόταση, με στόχο να γεφυρώσει τη διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές και να πει το πολυπόθητο «ναι» ο Άγγλος επιθετικός.

Η τεχνική ηγεσία της νεοφώτιστης ομάδας, βασίζει πολλά πάνω στον περσινό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος β’ κατηγορίας με 19 γκολ,

και έκανε ξεκάθαρο στη διοίκηση, ότι θα πρέπει να γίνει κάποια οικονομική υπέρβαση για να πειστεί ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει στην ομάδα. Από την άλλη ο Ντίξον, ζήτησε λίγο χρόνο, για να δώσει την τελική του απάντηση (αφού έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες), αλλά οι πληροφορίες από την Πάφο, κάνουν λόγο για ανατροπή των δεδομένων και παραμονή του Άγγλου φορ στην ομάδα.

Ο 30χρονος Ντίξον, ήρθε στην Κύπρο πριν από πέντε χρόνια, για λογαριασμό της Ν. Σαλαμίνας, κάνοντας δύο εκπληκτικές χρονιές που του έδωσαν μετεγγραφή στην ΑΕΛ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2012 (19 συμμετοχές / 3 γκολ). Ακολούθως πήγε στην Κίνα, αλλά δεν έκατσε και πολύ και συνέχισε στην Αγγλία και στους Dagenham &Redbridge, προτού επιστρέψει στη χώρα μας και στην Πάφο, για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος β’ κατηγορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα