Ανόρθωση: Οι εξελίξεις που «τρέχουν»...

Ο μήνας που διανύουμε κρίνεται καθοριστικός απ’ όποια σκοπιά και αν το δει κανείς για την Ανόρθωση.

Πρώτον, γιατί θα πραγματοποιηθούν οι εκλογικές Γενικές Συνελεύσεις σε εταιρεία (22/6) και σωματείο (27/6), που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την επόμενη ημέρα στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Δεύτερον, ο Ιούνιος είναι ο μήνας που όπως οροθετήθηκε από τον Αλμπέρτο Μπενίτο θα γίνουν οι πλείστες προσθήκες στο ρόστερ, αφού σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της «Κυρίας», Μαρίνο Μήτρου, που μίλησε χθες στο

Ράδιο Πρώτο, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της ομάδας θέλει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχει ένα μεγάλο αριθμό των ποδοσφαιριστών.

Κάτι το λογικό, αφού στην Ανόρθωση θα γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ και το ιδανικότερο θα ήταν ο κ. Πούτσε να έχει με το «καλημέρα», σημαντικό αριθμό νέων αποκτημάτων στη διάθεσή του για να μπορέσει να δουλέψει απρόσκοπτα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να τους μεταφέρει τη δική του φιλοσοφία, χωρίς να νιώθει την πίεση του χρόνου.

Ο κ. Μπενίτο εδώ και καιρό «χτενίζει» την αγορά προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, πάντα μέσα στα οικονομικά πλαίσια που έχει ενώπιόν του και οι οποίοι θα προσδώσουν νέα πνοή. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια εμπίπτει η πρώτη προσθήκη στο ρόστερ που αφορά τον νεαρό Σέρβο Μίλαν Σάβιτς. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός εμπίπτει στον σχεδιασμό του κ. Μπενίτο, που θέλει να παντρέψει στην ομάδα την εμπειρία με το ταλέντο. Ο Μίλαν Σάβιτς αγωνιζόταν στη Novi Pazar τους τελευταίους έξι μήνες έχοντας 11 συμμετοχές. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός δεν θα αποτελέσει τη βασική επιλογή, αλλά θα είναι μία πολύτιμη μονάδα από τον πάγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα