ΑΕΛ: Στο στόχαστρο ο Ντάνιελ Σίλας

Και, όμως, χθες δεν προέκυψε ανακοίνωση μετεγγραφής στην ΑΕΛ. Κάποια τυπικά διαδικαστικά θέματα δεν επέτρεψαν στη διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας να γνωστοποιήσει την απόκτηση του Αλί Σαβανέ. Ο Αφρικανός μέσος είναι παίκτης των «κίτρινων», αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του, όμως μέχρι να ολοκληρώσει και τυπικά τις συμβατικές του υποχρεώσεις με την Μπενφίκα Λουάντα καθυστερεί κάπως η ανακοίνωσή του.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου στηρίζει πολλά στον Σαβανέ, αφού είναι ένα μοντέρνο 8άρι (box to box), ο οποίος θα πάρει τη θέση

του Κουνταντέρ στη νέα ΑΕΛ που ετοιμάζει ο Κύπριος τεχνικός.

Απ' εκεί και πέρα, υπάρχει ακόμα ένας ποδοσφαιριστής στη συγκεκριμένη θέση που ενδιαφέρει τον τεχνικό της ΑΕΛ και είναι ο Ανγκολέζος Ντανιέλ Σίλας. Είναι 23 χρονών (10/041993), αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και μπορεί να δώσει βοήθεια στο γκολ αλλά και στο οργανωτικό κομμάτι. Αν αποκτηθεί, θα προορίζεται για μπακ-απ τόσο του Σαβανέ όσο και του Αγκάνοβιτς. Με τον ποδοσφαιριστή της Ρεκρεατίβο Ντο Λιμπόλο, οι άνθρωποι της ΑΕΛ είναι σε επαφές και εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα έχει αίσια κατάληξη.

Στα αρνητικά είναι ότι δεν προχωρεί η περίπτωση του αμυντικού Κάι, αφού ο κ. Χριστοδούλου έκανε δεύτερες σκέψεις για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αλλά όπως φαίνεται ούτε η περίπτωση του Γάλλου τερματοφύλακα Σαλίν, ο οποίος είναι μάλλον αρνητικός να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ. Ο κ. Χριστοδούλου ήθελε πολύ τον πρώην τερματοφύλακα της Μαρίτιμο και τώρα είναι αναγκασμένος να ψάξει στις επόμενες επιλογές που είχε για τον άσο.

Σε ό,τι αφορά τον Νούριο Ματίας Φορτούνα, είναι σε καλό δρόμο η απόκτησή του για να αποτελέσει τη δεύτερη λύση της ΑΕΛ για τη θέση του αριστερού μπακ. Το γεγονός ότι αν αποκτηθεί θα γραφτεί στον κατάλογο Β είναι πολύ θετικό, αφού δεν θα ξοδευτεί θέση από τους 15. Εννοείται ότι ο τεχνικός της ΑΕΛ ψάχνει άλλο ποδοσφαιριστή για βασικό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Προωθούν τα διαρκείας

Σε μιαν άλλη εξέλιξη, η ΑΕΛ την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στο Yellow Pride Cafe για την προώθηση των διαρκείας. Εκεί θα βρίσκονται οι Πάμπος Χριστοδούλου, Μάριος Νικολάου καθώς και άλλοι ποδοσφαιριστές και επώνυμοι ΑΕΛίστες: «Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Τετάρτη, 8 Ιουνίου, από τις 17:00 μέχρι τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Yellow Pride Cafe με σκοπό την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας 2016-17. Παρών στην εκδήλωση θα είναι ο προπονητής της ομάδας μας, Πάμπος Χριστοδούλου, ο αρχηγός Μάριος Νικολάου, άλλοι ποδοσφαιριστές, ηθοποιοί και άλλοι επώνυμοι ΑΕΛίστες, οι οποίοι θα φωτογραφηθούν μαζί σας και θα σας γεμίζουν τις αιτήσεις για τα διαρκείας σας! Ειδικά για εκείνη την ημέρα το AEL Official Shop θα έχει SUPER προσφορές σε συγκεκριμένα προϊόντα του!».

Keywords
Τυχαία Θέματα